Wie zijn wij

Zorgen voor nu en werken aan morgen

Met bovenstaand motto leggen we de verbinding tussen onze ambities voor Hilversum in de toekomst en de wensen en behoeftes die op dit moment bij de Hilversummers leven.

De afgelopen jaren is gewerkt aan een fundament waar we Hilversum verder op uitbouwen. Naar elkaar omkijken, goed bereikbare voorzieningen voor inwoners die dat nodig hebben, en veilige buurten vinden wij belangrijk. Het is onze wens dat inwoners voor elkaar zorgen en dat mensen zaken in hun eigen buurt of wijk kunnen regelen. En als het nodig is bieden we zorg of ondersteuning. Maar er is meer: ook toekomstbestendige werkgelegenheid, bereikbare woningen, een duurzame leefomgeving en voorzieningen op het gebied van sport, kunst en cultuur staan hoog op onze agenda.

Als gemeente willen we ín de maatschappij staan, niet ernaast. Hilversum moet een leefbare en veilige stad zijn, waar iedereen zich thuis voelt, waar inwoners zich gewaardeerd voelen en waar mensen zich in hun werk en vrije tijd kunnen ontplooien. Om samen met de Hilversummers op te trekken, blijven we in contact met inwoners, bedrijven en organisaties. Op die manier komen hun zorgen, ideeën en wensen rechtstreeks bij ons terecht.

Hilversum is dé Mediastad én een groene tuinstad. Dat unieke karakter willen we behouden!

Wil jij bij de gemeente Hilversum aan de slag, kijk dan eens bij onze vacatures. Zijn er momenteel geen geschikte vacatures? Volg ons dan op LinkedIn, Twitter of via Facebook. Of meld je aan voor de RSS Feed.

Heb jij een vraag over een vacature of over een lopende sollicitatie? Neem dan contact met  Eva Feenstra, medewerker recruitment werving@hilversum.nl  of (035) 629 21 62. Eva is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag