Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Stage Online Communicatie

3 maanden of langer | Parttime in overleg

Voor het team Communicatie van de gemeente Hilversum zijn we op zoek naar stagiaire(s) online communicatie.

Waar kom je terecht?

De afdeling houdt zich o.a. bezig met alle interne en externe online communicatie van de gemeente. Denk daarbij aan verschillende internetsites, intranet en sociale media. De afdeling communicatie staat middenin de organisatie en de lijntjes naar de buitenwereld willen we zo kort mogelijk houden.

Wat ga je doen?

Je gaat meelopen in het team dat streeft naar vernieuwing en vooruitgang. Die zijn blik op de Hilversummer heeft gericht en deze via online middelen zoveel mogelijk wil bedienen. Je gaat schrijven, redigeren, meedenken en vernieuwen.
Wil je eindstage lopen dan hebben we nog een mooie opdracht voor je liggen, het bouwen van een nieuwe website ‘trouwen in Hilversum’. Je haalt alle informatie op, schrijft, verzorgt het beeldmateriaal en giet dat in een goed uitziende website.
Je journalistieke of communicatieve opleiding komt goed van pas, want je gaat je bezighouden met (eind)redactie van de online teksten van de gemeente. Je ziet snel resultaat van je werk, krijgt veel vrijheid en de onderwerpen zijn zeer afwisselend.

Wie ben je?

We verwachten dat je makkelijk schrijft met een kritisch oog op ambtelijke taal. Je bent steeds op zoek bent naar nieuwe ideeën voor de diverse media. Crossmediaal denken is het uitgangspunt. Flexibiliteit is uiteraard belangrijk en daar krijg je dan vrijheid en goede begeleiding voor terug. Je bent nog bezig aan een journalistieke of communicatieve studie of hebt deze net afgerond. Een eventuele opdracht voor je opleiding kun je in overleg naast de werkzaamheden uitvoeren.

Wanneer?

Je bent het hele jaar welkom! Duurt jouw stage 3 maanden of langer? Dan zien we je graag! Parttime in overleg.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd?

Wil je een stageplek waar je hands on met je vak bezig kunt zijn, kunt leren en waar we serieus met je willen sparren? Neem dan contact op met Laura Kort: (035) 62 92 418 of stuur je sollicitatie via l.kort@hilversum.nl