Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Stage Communicatie bij Gemeente Hilversum

Voor ons team Communicatie zoeken wij een (werkervarings)stagiair(e). Wil jij graag ervaring opdoen binnen een gemeentelijke organisatie en de kneepjes van het communicatievak leren bij een professioneel, dynamisch en leuk team? Reageer dan snel!

Taken

Als (werk)stagiair(e) communicatie bestaan je werkzaamheden o.a. uit:
- Het schrijven en/of redigeren van teksten voor o.a. de website, het intranet en de gemeentelijke informatiepagina in de lokale krant.
- Het ondersteunen bij of het zelf uitvoeren van grote en kleine communicatieprojecten.
- Onze social media-kanalen monitoren en voorzien van content.
- Organiseren van activiteiten en bijeenkomsten.
- Ondersteunen van de communicatieadviseurs in hun dagelijkse werkzaamheden en woordvoering.

Wij vragen

We verwachten dat je gemakkelijk schrijft en in staat bent om zelfstandig communicatietaken uit te voeren. Uiteraard krijg je goede begeleiding, maar eigen initiatief en het inbrengen van ideeën worden beloond met veel vrijheid en ruimte om je te ontwikkelen.

Wij bieden

Een mooie stageplek waarin alle facetten van het communicatievak voorbij komen. Uiteraard bieden we ook een stagevergoeding (1/3 van het minimumloon) en je komt te werken in een leuk team met 16 communicatieprofessionals die je veel kunnen leren.

Ben je geïnteresseerd?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Neem voor meer informatie contact op met Krijn Weeda, senior communicatieadviseur, per e-mail via k.weeda@hilversum.nl of telefonisch via (035) 62 92 887.