Ons aanbod

Hieronder een overzicht van onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden

Werken bij de gemeente Hilversum betekent bijdragen aan grote maatschappelijke opgaven. Samen met ongeveer 700 collega’s werken we dagelijks aan de toekomst van Hilversum. Van onze medewerkers verwachten we betrokkenheid en ambitie, medewerkers die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Medewerkers die anderen – binnen en buiten de organisatie – stimuleren en helpen om hetzelfde te doen.

Daar horen dan ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bij zoals:

  • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Goede pensioenregeling.
  • Fietsvergoeding.
  • 17,05% individueel keuze budget bovenop je salaris.
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
  • Ziektekostenverzekering en voorzieningen.

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden?

Hilversum academie

De Hilversum Academie is de plek waar je alle concern opleidingen kunt vinden. Iedere medewerker van de gemeente Hilversum kan zelf een registratie aanmaken en daarmee toegang krijgen tot de trainingen. We bieden ook teamtrainingen aan in samenwerking met de leidinggevende. Er zijn ook individuele (vak)opleidingen / congressen / cursussen en dergelijke mogelijk voor medewerkers.

JUDOK

JUDOK is hét jongerennetwerk van en vóór jonge gemotiveerde medewerkers. JUDOK brengt jonge medewerkers met elkaar in contact, JUDOK richt zich op het delen en uitwisselen van ervaring en kennis over de gemeentelijke organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Verbinding, ontwikkeling en een betrokken werknemerschap zijn kernwaarden bij JUDOK. JUDOK streeft naar vernieuwing van de organisatie en draagt actief bij aan het aantrekkelijk maken en houden van de gemeente Hilversum als werkgever voor jonge medewerkers. JUDOK’ers zijn jong, ambitieus en betrokken. Via JUDOK kunnen jonge medewerkers hun horizon verbreden en van elkaar leren.

Wil jij een bijdrage leveren aan de uitdagende ambities van de gemeente Hilversum? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Heb jij een vraag over een vacature of over een lopende sollicitatie? Neem dan contact met  Eva Feenstra, medewerker recruitment werving@hilversum.nl  of (035) 629 21 62. Eva is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag