Website evenementen

Wilt u een evenement organiseren? Dan kunt u dat hier doorgeven.

Evenementen tijdens corona

Alle evenementen met een vergunnings- en meldplicht zijn verboden tot 1 september 2020. Evenementen zijn helaas nog steeds een te groot risico voor de verspreiding van het virus. Alle overige samenkomsten zijn verboden tot 1 juni.

Uitzonderingen:

  • wettelijk verplichte samenkomsten (max 100 personen), zoals vergaderingen van de gemeenteraad

  • samenkomsten die nodig zijn voor de continuering van de dagelijkse werkzaamheden van instellingen, bedrijven en andere organisaties (max 100 personen)

  • uitvaarten en huwelijksvoltrekkingen (max 30 personen)

  • samenkomsten van religieuze of levensbeschouwelijke aard (max 30 personen).

Bij deze uitzonderingen geldt dat ze alleen mogen doorgaan als alle hygiënemaatregelen ter bestrijding van het coronavirus in acht worden genomen en men 1,5 meter afstand tot elkaar kan houden.

Na 1 september

Wat adviseert de gemeente over bijeenkomsten die daarna gepland staan?

Het is nu nog te vroeg om daarover uitspraken te doen. We volgen de lijn van het RIVM/de Rijksoverheid.

Hilversum Marketing

Welke fijne dingen kun je nog wél doen in de stad? Hoe blijf je cultureel up to date, hoe help je onze lokale ondernemers, hoe gaat het met bekende en minder bekende Hilversummers en wat gebeurt er momenteel ‘behind the scenes’.  Kijk op livehilversum.nl  daar geven zij een positief antwoord op al deze vragen en meer. Hilversum Hou Vol! Alleen samen krijgen we de verspreiding van het Coronavirus onder controle. "We're better thogether"