Vervoer

Scootmobiel | Parkeerplaats gehandicapten | Wmo-taxi | Leerlingenvervoer

contact sociaal pleinBent u door een ziekte of beperking niet mobiel? Is het moeilijk voor u om ergens naar toe te gaan? Of uzelf in huis te bewegen? Neem dan contact op met het Sociaal Plein.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen en problemen op het gebied van vervoer. Oplossingen zijn bijvoorbeeld een scootmobiel, gehandicaptenparkeerkaart, gehandicaptenparkeerplaats, pas voor de Wmo-taxi of leerlingenvervoer. Deze oplossingen kunnen tijdelijk of blijvend zijn.

Wij hebben contracten gesloten met verschillende zorgaanbieders. Wilt u zorg inkopen via een andere aanbieder? Dan kan dit met een persoonsgebonden budget.

Beeldmerk Sociaal Plein: Tekening van een groepje mensen De medewerkers van het Sociaal Plein gaan met u in gesprek en kijken naar wat u wel en niet meer kunt. Daarna zoeken zij naar een passende oplossing. Dat doen zij samen met u, de mensen in uw omgeving en met de organisaties die aanvullende hulp kunnen bieden. Neem voor advies en hulp contact op met het Sociaal Plein Hilversum.

Gratis advies bij uw hulpvraag

Zoekt u iemand die met u meedenkt en onafhankelijk advies geeft? Dan kunt u terecht bij MEE. Hulp van MEE kost niets. Klik hier voor meer informatie.