Schuldhulpverlening

Financiële hulp | Grote(re) schuld | Contact

Betaalt u vaak uw rekeningen te laat? Kunt u een lening niet meer afbetalen? Of misschien heeft u wel eens te maken met een incassobureau. Wacht niet te lang en neem contact op met het Sociaal Plein Hilversum.

Financiële problemen

Beeldmerk Sociaal Plein: Tekening van een groepje mensen

Als u financiële problemen heeft kan het Sociaal Plein u misschien helpen. Wij kunnen u helpen als u nog geen schuld heeft of een kleine schuld. We helpen u dan met het aanvragen van een regeling voor mensen met een laag inkomen en geven tips en of begeleiding hoe u uit de schulden kunt blijven. Kijk ook eens op de online budgethulp Startpunt Geldzaken en lees onze tips voor meer grip op financiën.

Grote(re) schuld

Contact Sociaal PleinAls u een grote(re) schuld heeft, gaan we het schuldhulpverleningstraject in. We kijken dan samen met u hoe u met uw geld om gaat en welke vorm van hulpverlening daar bij past. Schuldhulpverlening is een lastig traject waarbij u stevig in uw schoenen moet staan. Wij zijn ervoor om u daarin te begeleiden en te adviseren. Als u doorzet dan heeft u aan het eind van het traject uw geldzaken weer onder controle.

Neem voor advies en hulp contact op met het Sociaal Plein Hilversum.

Gratis advies bij uw hulpvraag

Zoekt u iemand die met u meedenkt en onafhankelijk advies geeft? Dan kunt u terecht bij MEE. Hulp van MEE kost niets. Klik hier voor meer informatie.