Vervoer

Bent u niet mobiel door een ziekte of beperking? Is het moeilijk ergens naartoe te gaan? Of uzelf in huis te bewegen? Neem dan contact op met het Sociaal Plein. Voor meer informatie kunt u bellen naar (035) 629 27 00 of ons contactformulier invullen.

Contact Sociaal Plein

Waar kunnen wij u mee helpen?

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over vervoer. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en kijken naar wat u wel en niet meer kunt. Daarna zoeken zij naar een geschikte oplossing. Dat doen zij samen met u, de mensen in uw omgeving en met organisaties die hulp kunnen bieden. Oplossingen zijn bijvoorbeeld:

  • Een scootmobiel
  • Een gehandicaptenparkeerkaart
  • Een gehandicaptenparkeerplaats
  • Een pas voor de Wmo-taxi
  • Leerlingenvervoer

Wij kunnen vervoer voor u regelen en hebben contracten met verschillende zorgaanbieders. Regelt u het liever zelf? Dit kan met een persoonsgebonden budget. Vraag uw contactpersoon van het Sociaal Plein naar de mogelijkheden.

Ervaringsverhaal

Lees hier het verhaal van Rietje. Haar appartement is aangepast en ze heeft een scootmobiel gekregen. Daardoor kan ze weer lekker veel op pad.

Beeldmerk Sociaal Plein: Tekening van een groepje mensen Gratis advies bij uw hulpvraag

Zoekt u iemand die met u meedenkt en onafhankelijk advies geeft? Dan kunt u terecht bij MEE. Hulp van MEE kost niets. Kijk hier voor meer informatie.