Krijg gratis hulp bij uw administratie

Hoeveel geld ontvangt u iedere maand? En hoeveel geld geeft u iedere maand uit? Het is belangrijk dat u dit goed weet, zodat u niet teveel geld uitgeeft en daardoor schulden krijgt. Verschillende organisaties kunnen u helpen om uw administratie op orde te brengen.

Krijg gratis tips en adviezen van:

Weg en Wijzer

Een gratis spreekuur van Versa Welzijn, Humanitas en Werk in je Eigen Wijk. Zij helpen u om uw administratie op orde te brengen en bij te houden. Maar u krijgt ook hulp bij het invullen van formulieren en aanvragen van toeslagen en bij het voorkomen van schulden. De spreekuren zijn op:

  • maandag van 10.00 - 11.30 uur bij Wijkcentrum Lopes Dias.
    Adres: Lopes Diaslaan 213.
  • dinsdag van 15.30 - 17.00 uur bij Wijkcentrum De Kleine Lelie.
    Adres: Hilvertsweg 89-91.
  • donderdag van 10.00 - 11.30 uur bij Wijkcentrum St. Joseph.
    Adres: Minckelersstraat 71.

Door corona is het nodig om een afspraak te maken voor het spreekuur. Vrije inloop is niet mogelijk. Maak een afspraak via de receptie van Versa Welzijn: (035) 623 11 00.

Humanitas Thuisadministratie

Een vrijwilliger komt één keer in de week bij u langs. De vrijwilliger helpt u met het op orde brengen van uw geldzaken. Bel voor meer informatie naar Knut Bouwman: 06 - 35 12 05 90. Of mail naar: tgooi@humanitas.nl.

SchuldHulpMaatje

De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje helpen u als u schulden heeft. Of als u dreigt schulden te krijgen. Zo kunt u grotere schulden voorkomen. U krijgt snel hulp van een vrijwilliger, zonder dat deze hier een oordeel over heeft. Mail voor meer informatie naar: d.wagenaar@legerdesheils.nl of marlies.de.bree@legerdesheils.nl.

MEE

Zoekt u iemand die met u meedenkt? En onpartijdig advies geeft? Dan kunt u terecht bij MEE. Hulp van MEE kost u niets. Meer informatie over MEE vindt u hier.