Gratis hulp bij uw administratie

Hoeveel geld komt er maandelijks binnen? En hoeveel geld geeft u maandelijks uit? Als u geen goede administratie heeft, dan kunt u het overzicht kwijtraken.

Voor u het weet geeft u te veel geld uit en stapelen de rekeningen zich op. Er zijn verschillende organisaties die u kunnen helpen uw administratie weer op orde te krijgen. U kunt gratis terecht bij:

Weg en Wijzer

Een gratis inloopspreekuur van Versa Welzijn, Humanitas en Werk in je Eigen Wijk. Voor het ordenen en bijhouden van uw administratie, maar ook voor het invullen van formulieren, aanvragen van toeslagen en het voorkomen van schulden.

  • Iedere maandag van 10.00-11.30 uur bij Wijkcentrum Lopes Dias. Adres: Lopes Diaslaan 213.
  • Iedere dinsdag van 15.30-17.00 uur bij Wijkcentrum De Kleine Lelie. Adres: Hilvertsweg 89-91.
  • Iedere donderdag van 10.00-11.30 uur bij Wijkcentrum St. Joseph. Adres: Minckelersstraat 71.

Humanitas Thuisadministratie

Een vrijwilliger komt bij u langs en helpt u uw geldzaken op orde te brengen. Niet één keer, maar wekelijks. Bel voor meer informatie naar coördinator Knut Bouwman. Hij is bereikbaar op 06-35120590. U kunt ook mailen naar tgooi@humanitas.nl.

SchuldHulpMaatje

De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje helpen mensen die schulden hebben, of in de schulden dreigen te raken. Zonder oordelen en snel, om grotere schulden te voorkomen. Neem contact op met d.wagenaar@legerdesheils.nl of marlies.de.bree@legerdesheils.nl.