Corona

Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

‘Meet & Greets’ voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking

Poster meet and greetNiet een vacature of cv, maar kennismaking als eerste stap naar een nieuwe baan. Dat is waar het om draait tijdens een ‘Meet & Greet’. Hier ontmoeten werkgevers uit de regio Gooi & Vechtstreek mensen met een arbeidsbeperking en langdurig werklozen. Samen onderzoeken zij de mogelijkheden voor werk of stageplaats. Onbeperkt aan de slag - een initiatief van werkgevers die banen hebben voor mensen met een arbeidsbeperking - organiseert samen met regiogemeenten een serie ‘Meet & Greets’.

Kans op werk vergroten

Mensen met een arbeidsbeperking en langdurig werklozen hebben over het algemeen veel moeite om een baan te vinden. Terwijl er zeker werkgevers zijn, die deze groep een kans willen geven. Alleen blijkt het lastig om geschikte werknemers uit deze doelgroep te vinden. Om deze kloof te overbruggen, kunnen werkgevers en werkzoekenden gebruik maken van het digitale platform www.onbeperktaandeslag.nl. Hier kunnen werknemers een profiel aanmaken en werkgevers hun vacatures publiceren. Daarnaast organiseert Onbeperkt aan de slag maandelijks Meet & Greets. De insteek hiervan is laagdrempelig, een eerste kennismaking tussen werkgevers en werkzoekenden is het doel. Hiermee wordt de kans op werk vergroot.

Data 

Elke maand is er een Meet & Greet. Check hier de actuele agenda met tijdstip en locatie.  

Meer weten of aanmelden? 

Wilt u meer weten over een Meet & Greet of uzelf aanmelden? Dat kan via uw klantmanager van het Sociaal Plein via (035) 629 27 00. U kunt zich ook direct inschrijven via de website www.onbeperktaandeslag.nl