Corona

Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Projecten

 • Parkeren hofjes Kerkelanden

  Uit de hofjes in Kerkelanden zijn meerdere klachten binnen gekomen over de hoge parkeerdruk. Zo gaven bewoners aan dat zij regelmatig geen parkeerplek voor hun auto kunnen vinden. Daarom is gevraagd om het bijmaken van extra parkeerplaatsen.

 • Parkeren Schilderskwartier

  Een aantal actieve bewoners heeft de gemeente gevraagd parkeermaatregelen te treffen, omdat in de Eikbosserweg, Silenestraat en de Wernerlaan in toenemende mate sprake is van een hoge parkeerdruk en fout parkeren. In de wijk parkeren steeds meer mensen hun auto; niet alleen door de bewoners uit de wijk zelf, maar ook door mensen die op zoek zijn naar een parkeerplaats net buiten het al gereguleerde gebied.

 • Parkeren Astronomische buurt

  In de zomer van 2017 hebben een aantal actieve bewoners van de Jan van der Heijdenstraat een handtekeningenlijst aangeleverd bij de gemeente waarin werd gevraagd om betaald parkeren in te voeren. In de Jan van der Heijdenstraat parkeren steeds meer mensen hun auto; niet alleen door de bewoners uit de straat zelf, maar ook door mensen die op zoek zijn naar een parkeerplaats net buiten het al gereguleerde gebied.

 • Parkeren Seinhorst

  De parkeerdruk rondom winkelcentrum Seinhorst is hoog. Dit komt onder andere doordat het winkelcentrum net buiten het parkeergebied Buitenschil Electrobuurt ligt. Een aantal bewoners rondom Seinhorst heeft de gemeente gevraagd parkeermaatregelen te treffen, omdat rondom Seinhorst in toenemende mate sprake is van een hoge parkeerdruk en fout parkeren.

 • Parkeren Boomberg

  Hier vindt u informatie over de informatieavond en de enquête voor de proef betaald parkeren.

 • Parkeren Riebeeck

  Hier vindt u informatie over de handtekeningen actie van de bewoners en het vervolg hiervan.

 • Parkeren Staatsliedenkwartier

  Hier vindt u informatie over de informatieavond en de proef betaald parkeren.

 • Parkeren Electrobuurt

  22 augustus 2020

  Enquête betaald parkeren: Bellstraat - Ohmstraat - Coulombstraat -Jan van der Heijdenstraat

 • Parkeren Rode Dorp

  10 september 2020

  De gemeente heeft meerdere klachten ontvangen uit het Rode Dorp over foutief geparkeerde auto’s. Soms veroorzaken de foutief geparkeerde auto’s hinder of zelfs gevaarlijke situaties voor het overige verkeer. Verkeersveiligheid vinden wij belangrijk. Om die reden wil de gemeente gaan handhaven en extra maatregelen nemen. Op deze pagina leest u welke maatregelen de gemeente wil nemen om de parkeeroverlast te verminderen.