Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Internationaal

Mediastad | Mix van groot en klein | Prachtig wonen | Internationale scholen

Op twintig minuten rijden van Amsterdam en Utrecht is Hilversum de thuishaven van vele nationale en internationale bedrijven.

De hoofdkantoren van Nike, Sonos, MediaMonks en Hunkemöller zijn hier gevestigd. Wereldwijd opererende technologische ondernemingen waaronder NEP, United en Ericcson kozen voor Hilversum. In de Mediastad van Nederland zitten veel commerciële tv-zenders en publieke omroepen. Aangevuld met creatieve bedrijven die vaak ook internationaal opereren zoals Spinning Records, Unbranded en Warner Music.

Prettig wonen

Hilversum wordt omgeven door prachtige natuur- en recreatiegebieden. De stad beschikt over een grote variëteit aan horeca en winkels, sportclubs en culturele instellingen. Hilversum en omliggende gemeenten staan al jaren hoog in de lijsten met prettigste gemeenten om te wonen in Nederland.

Er zijn internationale primaire en secundaire scholen. Ook wordt er op diverse middelbare scholen tweetalig onderwijs gegeven. Door de bestaande internationale gemeenschap en het open karakter van Hilversum voelt iedereen zich hier snel thuis.

Meer weten

Vertegenwoordigt u een internationaal bedrijf en op zoek naar informatie over de vestigingsmogelijkheden? Heeft u vragen over mogelijkheden voor uw medewerkers ? Neem dan contact op met ons. Voor overige vragen: Anita Boerkam, senior accountmanager, a.boerkamp@hilversum.nl

Internationaal onderwijs

Huisvesting, fiscale en andere informatie

Makelaars in Hilversum: