Vestigen

U wilt zich vestigen in Hilversum. Dat is om vele redenen een heel goed idee. Graag helpen we u hier bij.

Daarom zetten we de pluspunten nog even op een rij:Melkfabriek

  • Mediastad van Nederland: creatieve bedrijvigheid in de media, ICT en entertainment, aangevuld met veel MKB.
  • Goede bereikbaarheid in de Metropoolregio Amsterdam, vlakbij Schiphol en in de nabijheid van Utrecht.
  • Zeer goede ICT-infrastructuur: glasvezel- en datanetwerken van hoge kwaliteit.
  • Een bruisend centrum met een goede dag- en avondhoreca, winkels en cultuur.
  • Bloeiende economie! Zoals de publieke omroepen maar ook bedrijven als Nike, Hunkemöller, Independer, Warner Music, MediaMonks en NCOI.
  • Er is veel ruimte voor B2B door de diversiteit van bedrijven.
  • Veel ontmoetingsmomenten en -plekken.

Locaties op maat met mogelijkheden

In Hilversum is er voor elk bedrijf zijn eigen plek. Op verschillende locaties zoals het Media Park en het Arenapark zitten bedrijven dicht bij elkaar. Zelfstandige ondernemers en kleine bedrijfjes zijn gevestigd op broedplaatsen zoals Werf35 en het Old School Project. Het midden- en kleinbedrijf kan terecht op de bedrijventerreinen. Het centrum en de Gijsbrecht van Amstelstraat bieden winkeliers en horeca ruimte.

Meer weten

Wilt u als creatief of mediabedrijf meer weten over vestigingsmogelijkheden in Hilversum? Dan kunt u contact opnemen met Anita Boerkamp, senior accountmanager creatieve sector, a.boerkamp@hilversum.nl, 06 40 23 23 97.
Wilt u als MKB-bedrijf of winkelier meer weten over vestigingsmogelijkheden in Hilversum? Dan kunt u contact opnemen met Els Kruijt, senior accountmanager, e.kruijt@hilversum.nl , 06 10 03 97 55.
Voor vragen over bedrijventerreinen Havenkwartier, Zeverijnstraat en Kerkelanden kunt u contact opnemen met Thomas Snels, t.snels@hilversum.nl , 06 34519325.