Internationaal

Op twintig minuten rijden van Amsterdam en Utrecht is Hilversum de thuishaven van vele nationale en internationale bedrijven.

De hoofdkantoren van Nike, Sonos en Hunkemöller zijn hier gevestigd. Wereldwijd opererende technologische ondernemingen waaronder NEP, United en Ericcson kozen voor Hilversum. De grote spelers in de mediasector zijn hier gevestigd, aangevuld met creatieve bedrijven die vaak ook internationaal opereren zoals Spinning Records, Unbranded en Warner Music.

Prettig wonen

Hilversum omgeeft zich met prachtige natuur- en recreatiegebieden. Hilversum heeft hoogwaardige horeca en winkels, sportclubs en culturele instellingen. Hilversum staat al jaren hoog in de lijsten van prettigste gemeenten om te wonen in Nederland.

Er zijn internationale primaire en secundaire scholen. Ook wordt er op middelbare scholen tweetalig onderwijs gegeven. Door de internationale gemeenschap en het open karakter van Hilversum voelt iedereen zich hier snel thuis.

Meer weten

Vertegenwoordigt u een internationaal bedrijf en op zoek naar informatie over de vestigingsmogelijkheden? Heeft u vragen over mogelijkheden voor uw medewerkers ? Neem dan contact op met ons. Voor overige vragen: Anita Boerkam, senior accountmanager, a.boerkamp@hilversum.nl

Internationaal onderwijs

Huisvesting, fiscale en andere informatie

Makelaars in Hilversum: