Green Dealcoach vastgoed

Hulp nodig bij het verduurzamen van uw kantoor of gebouw? Speciaal voor kantoren en ander bedrijfsmatig vastgoed heeft de gemeente Hilversum een Green Dealcoach aangesteld. De Green Dealcoach neemt werk voor u uit handen: hij adviseert, regelt subsidies, bereidt uitvragen voor of maakt afspraken met een aannemer.

Speciaal voor kantoren en ander bedrijfsmatig vastgoed heeft de gemeente Hilversum een Green Dealcoach aangesteld. Hij heeft als opdracht om bedrijven te helpen bij het verduurzamen van hun gebouwen, of dat nu gaat om isolatie, ledverlichting of zonnepanelen.

De Green Dealcoach is iemand die begrijpt hoe het werkt bij de meeste bedrijven: ondernemers zijn vooral aan het ondernemen, bezig met hun vak. Duurzaamheid is wel belangrijk, maar het komt er vaak niet van. U moet u erin verdiepen en dat kost tijd. Meestal is er dan iets anders dat even voorgaat. De Green Dealcoach neemt werk uit handen: hij adviseert, maar kan ook subsidies regelen, uitvragen voorbereiden, afspraken maken met een aannemer. Dat scheelt veel tijd voor ondernemers en bovendien weten zij dat het goed gebeurd: er is iemand met veel kennis van zaken die hen het werk uit handen neemt.

Op deze manier hoopt de gemeente Hilversum veel bedrijven te stimuleren om te investeren in duurzaamheid. Dat is ook goed voor de onderneming zelf, om verschillende redenen. Zo zorgen verduurzamingsmaatregelen op termijn meestal voor kostenbesparing, doordat u maatregelen zoals zonnepanelen vaak snel terugverdiend. Bovendien is een deel van de maatregelen verplicht of bestaat de kans dat dit binnenkort verplicht wordt. Het is ook goed voor de uitstraling van de onderneming. En tot slot hebben ook bedrijven het Klimaatakkoord ondertekend. Zij hebben ook een verantwoordelijkheid om de klimaatverandering te stoppen.

Met de Green Dealcoach helpt de gemeente hun daarbij met kennis, advies en hulp bij realisatie, zodat de investering helemaal in duurzame materialen kan gaan zitten.

Contact

Denkt u ook na over het verduurzamen van uw bedrijfspand? Heeft u vragen over welke maatregelen het beste bij u passen of wilt u een subsidieaanvraag doen? De Green Dealcoach komt graag langs om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Neem contact op met de Green Dealcoach Jim Teunizen: jim@albaconcepts.nl