Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Duurzaam ondernemen

Informatie over duurzaam en maatschappelijk ondernemen en de duurzaamheidslening.

 • Maatschappelijk ondernemen

  Wilt u stagiaires opleiden in uw bedrijf? Dan kunt u hiervoor een aanvraag indienen. Als u een erkend leerbedrijf bent kunt u in aanmerking komen voor bepaalde subsidies en fondsen.

 • Duurzaam Ondernemen

  Een goed imago, lagere kosten en een toekomst voor ons allemaal. Mens, milieu en winst in goede harmonie. Eigenlijk is duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen niet zo’n moeilijke keuze.

 • Duurzaamheidslening Maatschappelijk Vastgoed

  Verenigingen, stichtingen, scholen, zorginstellingen op het gebied van bijvoorbeeld educatie, sport, cultuur, godsdienst of levensbeschouwing kunnen onder gunstige voorwaarden een lening afsluiten voor het verduurzamen van hun gebouw. Ook het verduurzamen van sportterreinen valt onder deze regeling. U kunt hiervoor een aanvraag indienen.

 • Hilversum100

  Het groeiende platform met Hilversummers die samenwerken om van onze stad een gezonde, groene en leefbare stad te maken.

 • Green Dealcoach vastgoed

  Hulp nodig bij het verduurzamen van uw kantoor of gebouw? Speciaal voor kantoren en ander bedrijfsmatig vastgoed heeft de gemeente Hilversum een Green Dealcoach aangesteld. De Green Dealcoach neemt werk voor u uit handen: hij adviseert, regelt subsidies, bereidt uitvragen voor of maakt afspraken met een aannemer.