Ontmoeten

Informatie over netwerkbijeenkomsten.

Vanwege corona zijn ontmoetingen op dit moment niet mogelijk, wij hopen dat dit snel weer mogelijk is.

Ondernemen is ontmoeten, contacten leggen en samenwerken. Hilversum biedt hiervoor hét podium. Op het Media Park, bij Beeld en Geluid, in Poppodium De Vorstin of Grand Café Gooiland worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. De vrijdagmiddagborrel is populair op de Groest, de Kerkbrink of het Marktplein.

Samen komen

Creatieven, ict’ers, zzp’ers en andere ondernemers ontmoeten elkaar tijdens netwerkbijeenkomsten. Er worden veel speciale netwerkbijeenkomsten georganiseerd zoals de Pecha Kucha, bij de Rotary en Lions Club.
Verder zijn er borrels voor ondernemers, zzp’ers en medewerkers zoals Worst&Whisky en de VSOP-borrel of bijeenkomsten van Jong Management, BV Hilversum of Ondernemersvereniging Zuid-West.

Samen werkenOntmoet elkaar tijdens de whiskey en worst bijeenkomsten

Op de vele samenwerkingsplekken ontmoet je elkaar ook gemakkelijk en wordt er regelmatig een borrel of een netwerkbijeenkomst georganiseerd. De ontmoetingsplekken vind je hier.

Evenementen

Bekijk wat er allemaal te doen is in de Mediastad op Livehilversum
Zelf een evenement organiseren? Op www.hilversummarketing.nl staat alle informatie met betrekking tot het organiseren van een evenement.

Meer weten

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Anita Boerkamp, a.boerkamp@hilversum.nl , 06 40 23 23 97.