Koploperproject voor MKB

Wilt u in korte tijd een goed inzicht in besparingsmogelijkheden op uw energieverbruik en samen met andere koplopers nog slimmer ondernemen? Dan is het Koploperproject misschien iets voor u.

De gemeente Hilversum wil samen met ondernemers zoveel mogelijk energie besparen. Daarom gaat de gemeente 10 MKB’ers in Hilversum helpen om koploper te worden. Good2Connect uit Hilversum voert het project voor de gemeente uit.

Wat levert het op?

  • Kostenreductie doordat u, samen met een adviseur, een praktisch energiebespaarplan opstelt. Dit geeft inzicht in de eigen energiesituatie. Zo weet u hoeveel geld u kunt besparen en hoeveel CO2 u kunt verminderen.
  • Goed imago: u werkt hard aan het verbeteren van uw milieuprestaties en u leert hoe u dat kunt communiceren en hoe u zich daarmee positief onderscheidt in de markt.
  • Leren van andere slimme ondernemers hoe zij hun milieuprestaties verbeteren en monitoren.

Hoe gaat het in z’n werk?

Het Koploperproject is een praktisch adviestraject waarin bedrijven met elkaar samenwerken aan het concreet maken van toekomstbestendig ondernemen. De kern van het Koploperproject is dat de deelnemers eerst een grondige CO2 nulmeting krijgen, om op basis daarvan zowel individueel als gezamenlijk praktisch aan de slag te gaan met verduurzaming.

Uw investering

In dit project wordt u intensief begeleid en ontmoet u regelmatig andere deelnemers. Deelname aan het project vraagt dus tijd. Door een financiële bijdrage van de gemeente is uw eigen financiële bijdrage beperkt tot € 500 exclusief BTW.

Aanmelden

Aanmelden kan via Monique Morée van Good2Connect: monique@good2connect.nl of 06 25 44 79 54

Meer informatie