Werkzaamheden gas- en waterleidingen

Vitens en Liander vervangen tussen begin april 2022 en eind oktober 2023 in verschillende straten de gas- en waterleidingen.

De water- en gasleidingen zijn verouderd, daarom worden ze vernieuwd. Dat doen netbeheerder Liander en drinkwaterbedrijf Vitens samen met aannemer BAM Infra Energie & Water. Omwonenden krijgen twee weken voor aanvang van de werkzaamheden een nieuwsbrief in de bus. Zo bent u op de hoogte van de precieze planning van de werkzaamheden, de uitvoering en mogelijke hinder.

Overzicht straten

Hieronder ziet u een overzicht van in welke straten de leidingen worden vervangen. In de kaart zijn de straten met blauwe lijnen en nummers aangegeven. De nummers op de kaart komen overeen met de nummers in de lijst.

  1. Erfgooiersstraat
  2. Kamerlingh Onnesweg
  3. Schapenkamp
  4. Achterom
  5. Olivier van Noortstraat/Jacob Roggeveenstraat/Willem Barentszweg/Peter Planciusplein/Abel Tasmanstraat/Van Riebeeckweg/Jacob van Heemskerckstraat/Van Linschotenlaan (zuid)
  6. Van Linschotenlaan (noord)/Zeevaertweg
  7. Zeverijnstraat/Gazellestraat/Dassenlaan/Wolvenlaan/Marterlaan
  8. Betje Wolfflaan/Van Hogendorplaan
  9. Neuweg

kaart leidingen vervangen

Wat merkt u van de werkzaamheden?

Tijdens het vervangen van de leidingen kan uw stoep of straat tijdelijk niet of minder bereikbaar zijn. Het kan ook gebeuren dat u als gevolg van de werkzaamheden tijdelijk geen gas of water heeft in uw woning of pand. Als dit bij u het geval is, hoort u dit drie dagen van tevoren. U krijgt dan een kaartje in de bus waarop de dag en tijdsperiode waarin u geen gas of water heeft wordt aangegeven. Als het nodig is om een water- of gasaansluiting tot in uw woning of pand te vernieuwen, maakt de aannemer persoonlijk een afspraak met u.

Vragen

Heeft u nog vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact op met de omgevingsmanager van BAM, Debby Schoolen. Dat kan telefonisch tussen 8:30 en 16:30 via 06 – 46 93 85 38 of stuur een mail naar saneringbam@bam.com.

Meer informatie

Wilt u tijdens de werkzaamheden op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de werkzaamheden in uw straat? Download dan gratis de “BAM Infra Projecten” app via de App Store of Google Play Store. In deze app kunt u zoeken naar het project ‘Combisanering Tranche 4’.