Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Asfaltonderhoud

Zomer 2019 | Gijsbrecht van Amstelstraat | ’s-Gravelandseweg | Bussummergrintweg | Insulindelaan | Johannes Gerardtsweg

Komende zomer worden verspreid over Hilversum diverse onderhoudsklussen uitgevoerd aan de weg. Het gaat om onderhoud aan het asfalt.

’s-Gravelandseweg

Blesboklaan tot aan de Oude Meentweg

Op maandag 12 augustus van 23:00 tot dinsdag 13 augustus 03:00 en op woensdag 14 augustus van 19:00 tot donderdag 15 augustus 06:00 worden er onderhoudswerkzaamheden verricht aan de ’s-Gravelandseweg.

De ’s-Gravelandseweg  is op die momenten afgesloten vanaf de Blesboklaan tot aan de Oude Meentweg. Op dit gedeelte van de weg wordt de bovenlaag verwijderd en wordt er een nieuwe laag asfalt aangebracht. De eerste nacht wordt de deklaag verwijderd en een onderlaag aangebracht tijdens de 2de nacht zal er een nieuwe deklaag worden aangebracht. Dinsdag en woensdag 13/14 augustus is de weg wel geopend maar zal het verkeer over de freesbaan moeten rijden.

Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer van en naar ’s-Graveland worden omgeleid via het Zuidereinde, de Vreelandseweg (N201) en de Geert van Mesdagweg. De omleiding wordt aangegeven via gele verwijzingsborden.

Afsluiting 's Gravelandseweg

Buitenring Noord

Drie delen van de Buitenring Noord krijgen een nieuwe deklaag. Het gaat om de Johannes Geradtsweg (Den Uylplein – Jacob van Campenlaan), de Insulindelaan (Simon Stevinweg – Hoge Naarderweg) en de Godelindeweg (Hoge Naarderweg – ’s-Gravelandseweg). De werkzaamheden starten op maandag 12 augustus en duren naar verwachting twee weken (tot en met vrijdag 23 augustus). Bovengenoemde wegen zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten, maar nooit tegelijkertijd. Voor het autoverkeer is er per deel een omleiding via de Buitenring Oost en Zuid. Deze omleidingen worden aangegeven via gele verwijzingsborden.

Nachtwerkzaamheden

De uitvoering vindt plaats in de avonden en nachten tussen 19.00 en 06.00 uur. In week 35 (maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus) vinden er afrondende werkzaamheden plaats.

Hieronder is er per wegvak te lezen wat de planning en de werkzaamheden zijn:

Johannes Gerardtsweg

Den Uylplein – Jacob van Campenlaan

Op maandag 12 augustus van 19:00 tot 00:00 en op dinsdag 13 augustus van 19:00 tot woensdag 14 augustus 06:00 worden er onderhoudswerkzaamheden verricht aan de Johannes Gerardtsweg

De Johannes Gerardtsweg  is op die momenten afgesloten vanaf het Den Uyl plein tot net voorbij de Jacob van Campenlaan. Op dit gedeelte van de weg wordt de bovenlaag verwijderd en wordt er een nieuwe laag asfalt aangebracht. Op maandagavond 12 augustus wordt alvast de deklaag verwijderd dinsdagnacht 13 augustus zal er een nieuwe deklaag worden aangebracht. Dinsdag 13 augustus is de weg overdag wel geopend maar zal het verkeer over een gefreesde baan rijden.

Tijdens de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer worden omgeleid via de Ring Oost, Zuid en West. De bewoners van wijk Noord worden omgeleid via de Larenseweg en Simon Stevinweg. De omleiding wordt aangegeven via gele verwijzingsborden.

Afsluiting Johannes Geradtsweg

Godelindeweg

Hoge Naarderweg – ’s-Gravelandseweg

Op donderdag 14 augustus van 19:00 tot vrijdag 15 augustus 06:00 worden er onderhoudswerkzaamheden verricht aan de Godelindeweg.

De Godelindeweg is op dat moment afgesloten vanaf de Hoge Naarderweg tot de ‘s-Gravelandseweg. Op dit gedeelte van de weg wordt de bovenlaag verwijderd en wordt er een nieuwe laag asfalt aangebracht.

Tijdens de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer worden omgeleid via de Ring Oost, Zuid en West. De omleiding wordt aangegeven via gele verwijzingsborden.

Plattegrond afsluiting Godelindeweg

Insulindelaan

Simon Stevinweg – Hoge Naarderweg

Op vrijdagavond 16 augustus van 19:00 tot zaterdag 17 augustus 02:00 op maandag 19 augustus van 19:00 tot dinsdag 20 augustus 06:00 en dinsdag 20 augustus van 19:00 tot woensdag 21 augustus worden er onderhoudswerkzaamheden verricht aan de Insulindelaan.

De Insulindelaan is op die momenten afgesloten vanaf de Snelliuslaan tot aan de Hoge Naarderweg. Op dit gedeelte van de weg wordt de bovenlaag verwijderd en wordt er een nieuwe laag asfalt aangebracht. Op vrijdagavond 16 augustus wordt alvast de deklaag verwijderd, Maandag en dinsdag avond/nacht zal er een nieuwe deklaag worden aangebracht. In het weekend, maandag en dinsdag is de weg overdag wel geopend maar zal het verkeer over een gefreesde baan rijden.

Tijdens de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer worden omgeleid via de Ring Oost, Zuid en West. Het verkeer naar Bussum en het Mediapark worden omgeleid via de Hilversum Noord. Het verkeer dat vanaf het Mediapark weg moet zal worden omgeleid via de Witte Kruislaan. De omleiding wordt aangegeven via gele verwijzingsborden en verkeersregelaars.

Afsluiting Insulindelaan

Bussummergrintweg

Hoge Naarderweg – ’s-Gravelandseweg

Tussen 12 augustus en 25 augustus in de avonden en nachten tussen 19:00 en 06:00

Afsluiting Bussumergrintweg

Hinder

De werkzaamheden gaan onvermijdelijk gepaard met hinder voor omwonenden. De gemeente vraagt u om uw begrip en medewerking.

Informatie

Met vragen over de uitvoering kunt u terecht bij de heer J.J. (Jelle) van der Linde, telefonisch bereikbaar via 14 035.