Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Asfaltonderhoud

29 april t/m 3 mei | Arenapark / Marathon | Franciscusweg | Larenseweg / Jan van der Heijdenstraat | Soestdijkerstraatweg | 1ste Loswal | 2de Loswal

Van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei worden verspreid over Hilversum diverse onderhoudsklussen uitgevoerd aan de weg. Het gaat om onderhoud aan het asfalt.
De volgende straten en lanen komen aan bod.

Arenapark / Marathon

Maandag 29 april van 18.00 tot dinsdag 30 april 07.00 uur: onderhoudswerkzaamheden aan de Marathon en de kruising Marathon met Olympia. De Marathon is afgesloten vanaf Olympia tot de NCOI. Er kan op dat moment geen verkeer langs. Het doorgaande verkeer wordt met verkeersborden en verkeersregelaars omgeleid. (zie tekening)
In de loop van de week worden de wegmarkering en de coating voor het fietspad aangebracht en worden de putkoppen teruggeplaatst. Die werkzaamheden kunnen met een halve rijbaanafzetting worden uitgevoerd waardoor het verkeer dan altijd doorgang heeft. Ter plaatse worden verkeersregelaars ingezet.

Afbeelding afsluiting Marathon

Fransiscusweg

Dinsdag 30 april 18.00 uur t/m woensdag 1 mei 07.00 uur: onderhoudswerkzaamheden aan de Fransiscusweg. Deze is afgesloten van Breezan, voor Carwash&Go langs tot aan de Sligro. De bedrijven achter autobedrijf Tielen zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. De bovenlaag van de weg wordt verwijderd en er wordt nieuw asfalt aangebracht. Er kunnen binnen het genoemde tijdsvak langs dit deel van de Fransiscusweg geen auto’s geparkeerd staan.

Afbeelding afsluiting Fransiscusweg

Larenseweg / Rotonde Larenseweg/Jan van der Heijdenstraat

Woensdag 1 mei 17.00 uur t/m donderdag 2 mei 05.00 uur: Onderhoudswerkzaamheden aan de Larenseweg en Rotonde Larenseweg/Jan van der Heijdenstraat. De Larenseweg is afgesloten vanaf Den Uylplein. De bovenlaag van de weg wordt verwijderd en nieuw asfalt wordt aangebracht. Doorgaand verkeer wordt met behulp van borden omgeleid.
Voor deze werkzaamheden uit worden er al voorbereidende werkzaamheden gedaan. Zo wordt de midden druppel van de rotonde langs het asfalt ingestraat en worden de putkoppen onder het asfalt gelegd. Deze werkzaamheden kunnen tussen het verkeer door. De week na de asfalteerwerkzaamheden worden de wegmarkering en de putkoppen weer aangebracht.

Afbeelding afsluiting Larenseweg

Soestdijkerstraatweg

Donderdag 2 mei 19.00 uur tot vrijdag 3 mei 07:00 uur: onderhoudswerkzaamheden aan de Soestdijkerstraatweg. De Soestdikerstraatweg wordt tussen de Spoorwegovergang en net voorbij de van Riebeeckweg afgesloten. De deklaag wordt van de weg gefreesd en er wordt nieuw asfalt aangebracht. Doorgaand verkeer wordt met behulp van borden omgeleid.
In de loop van de week worden de wegmarkering aangebracht en worden de putkoppen teruggeplaatst. Die werkzaamheden kunnen met een halve rijbaanafzetting worden uitgevoerd waardoor het verkeer dan altijd doorgang heeft. Ter plaatse worden verkeersregelaars ingezet.

Afbeelding afsluiting Soestdijkerstraatweg

1ste Lowal / 2de Loswal

Vrijdag 3 mei 17.00 uur tot zaterdag 4 mei 05:00 uur: onderhoudswerkzaamheden aan de 1ste en 2de Loswal. De deklaag wordt verwijderd en er wordt nieuw asfalt aangebracht. Doorgaand verkeer wordt met behulp van borden omgeleid. De bedrijven op de 1ste en 2de loswal zijn op deze momenten niet bereikbaar. Er kunnen binnen het genoemde tijdsvak langs dit deel van de 1ste en 2de loswal geen auto’s geparkeerd staan.
In de loop van de week worden de putkoppen teruggeplaatst en zal er wat straatwerk aan de zijkanten gedaan worden. Die werkzaamheden kunnen met een halve rijbaanafzetting worden uitgevoerd waardoor het verkeer dan altijd doorgang heeft. Ter plaatse worden verkeersregelaars ingezet.

Afbeelding afsluiting eerste en tweede Loswal

Hinder

De werkzaamheden gaan onvermijdelijk gepaard met hinder voor omwonenden. De gemeente vraagt u om uw begrip en medewerking.

Informatie

Met vragen over de uitvoering kunt u terecht bij de heer J.J. (Jelle) van der Linde, gemeentelijk opzichter bij de werkzaamheden, telefonisch bereikbaar via 14 035.