Actie Bladslag

Blad uit eigen tuin | Planning

Het is duidelijk herfst. De bomen verliezen hun blad en de medewerkers van Stadsbeheerservice zijn volop bezig om Hilversum schoon en veilig te houden. Ook uw kliko zal steeds voller en voller raken met blad. Vanaf 30 oktober bieden wij weer de helpende hand met #actiebladslag.

Wanneer

#actiebladslag begint op 30 oktober. 8 weken lang rijdt team #actiebladslag door Hilversum om ook uw blad uit eigen tuin mee te nemen.

Dagplanning 18 december

  • Het gebied tussen Jan van der Heijdenstraat, Eemnesserweg, Larenseweg, Spoorlijn en Johannes Geradtsweg
  • Surinamelaan, Curaçaolaan, Bonairelaan, Arubalaan, Soestdijkerstraatweg en Huydecopersweg
  • Meent: Grasmeent, Distelmeent, Klavermeent, Varenmeent, Mossenmeent, Rietmeent, Kroosmeent, Mierenmeent, Vuurvlindermeent, Waterjuffermeent, Hommelmeent, Bijenmeent
  • Gnoelaan, Joelaan, Struisvogellaan, Kraanvogelplein, Bisonlaan, Kangoeroelaan, Blesboklaan, 's-Gravelandseweg.
  • Het gebied tussen Diependaalselaan, Eikbosserweg, Kolhornseweg en Hilvertsweg
  • Wisseloordlaan, Catharina van Renneslaan, Hoflaan, Parklaan, Nimrodlaan, Regentesselaan, Boslaan, Mozartlaan, Sweelincklaan

Wat

#actiebladslag zegt het al. Al uw blad is welkom maar geen takken en overig tuinafval.

Uw hulp

Wanneer u weet dat #actiebladslag in uw straat komt vragen wij u daar rekening mee te houden met het parkeren van de auto's. Daarnaast vinden we het leuk als u foto's van bijvoorbeeld uw eigen bladberg deelt op social media met #actiebladslag.

Planning

Onderstaand de globale planning per week, per wijk in Google Maps. Klik op grote kaart weergeven om de kaart te vergroten. Dan klikt u in uw wijk om te zien wanneer uw wijk op de planning staat voor #actiebladslag. Afhankelijk van het weer kan de weekplanning anders verlopen. U kunt de planning van #actieblad ook in de gaten houden via de gemeentepagina in de Gooi en Eembode (weekplanning) Dagelijks zetten we dagplanning op Twitter via @gemeentehsum, op Facebook en Instagram . Wij laten dan weten in welke straten #actiebladslag de volgende dag komt.