Actie Bladslag

Planning

In de weken 44 t/m 51 mag het blad uit uw tuin in hopen op straat verzameld worden zodat wij het mee kunnen nemen wanneer wij in de buurt zijn om de het blad van de straten en fietspaden te halen.

Wanneer

#actiebladslag begint op 26 oktober. 8 weken lang rijdt team #actiebladslag door Hilversum.

Wat

#actiebladslag zegt het al. Al uw blad is welkom maar geen takken en overig tuinafval. In de onderstaande planning ziet u wanneer de ploegen in uw buurt zijn.

Biodiversiteit

Blad dat 'vastligt' onder struiken of planten zijn een heerlijk nestje voor overwinterende egels, insecten of ander bodemleven. Ook bieden de bladeren een goede voedingsbodem voor bomen en planten. Niet al het blad hoeft uit de tuin. We adviseren u om het blad weg te halen van het gras (ivm verstikking) en eventuele oprit of looppad (dit kan glad worden bij regen). Lees meer over blad in uw tuin...

Planning

Maandag 7 december tot en met vrijdag 11 december (week 50)
  • Er worden bladeren geruimd in het gebied tussen de volgende straten: Oostereind Soestdijkerstraatweg Huydecopersweg Arubalaan.
  • De wijk Hoogt van het kruis.
  • Gebied tussen Bisonlaan, Struisvogellaan, Bussumergrintweg, Beethovenlaan.

 

Maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december

3 ploegen ruimen de bladeren in de gebieden tussen de volgende straten:

  1. Minckelersstraat, , Jan van der Heijdenstraat, Johannes Geradtsweg ,  Erfgooiersstraat Noorderweg
  2. Loosdrechtseweg, Vaartweg, Beresteinseweg, Vreelandseweg, Diependaalselaan
  3. fietspad langs de lijn, Koninginneweg, Naarderstraat, Melkpad, Minister Hartsenlaan, Oude Torenstraat, Vaartweg, Badhuislaan, Oude Haven, Koningsstraat, Oude Amersfoortseweg, Kerklaan, Diamantstraat, Wandelpad
  4. Hilversumse meent
 

Klik op de kaart om naar Google maps te gaan en de kaart te vergroten. Dan klikt u in uw wijk om te zien wanneer uw wijk op de planning staat voor. Afhankelijk van het weer kan de weekplanning anders verlopen.