Openbare bekendmakingen

Bent u benieuwd naar de openbare bekendmakingen? Dan leest u ze hier terug.

Naar de actuele bekendmakingen

Eerder verschenen openbare bekendmakingen kunt u vinden in het archief van www.hilversum.nl

Officiële bekendmakingen

Op de website www.officielebekendmakingen.nl staan de gepubliceerde officiële bekendmakingen. Op de site kunt u een zoekvraag laten registreren. U krijgt daarna een e-mail als er nieuwe wet- en regelgeving verschijnt die te maken heeft met uw opgeslagen zoekvraag.

E-mailservice

Wilt u berichten over uw buurt via e-mail ontvangen? Meld u dan aan bij de e-mailservice van overheid.nl. Dan krijgt u onder andere bericht over ruimtelijke plannen, verordeningen, omgevingsvergunningen en verkeersbesluiten in uw buurt.

App Omgevingsalert

Met de gratis Omgevingsalert app  ziet u actuele aanvragen voor de omgevingsvergunningen en verkeersbesluiten in uw buurt. Bijvoorbeeld aanvragen voor een dakkapel, een kapvergunning of een schutting. Gebruikers van de Omgevingsalert kiezen zelf de straal waarbinnen ze alle vergunningen in de directe omgeving willen volgen. De gratis app is te downloaden voor de Iphone, Ipad (in de Apple store) of Android-smartphones via de Play Store.

Krant

De bekendmakingen komen bij wijze van service in De Gooi en Eembode, maar dit is geen rechtsgeldige bekendmaking meer. Bekendmakingen van (ontwerp)bestemmingsplannen in de krant zijn wel rechtsgeldig.