Uw buurt

Buurten | Buurtcoördinatoren | Wijkbudget |Contactgegevens | Bijzondere verhalen

Samen werken aan sterke buurten

Wij willen graag sterke buurten stimuleren, zodat inwoners meer invloed krijgen en meer verantwoordelijk nemen in hun eigen buurt. Dit doen we samen met anderen. De buurtcoördinator (pdf, 3MB) is er om alle initiatieven te ondersteunen en de juiste mensen met elkaar te verbinden. Heeft u vragen of ideeën, neem dan gerust contact met hen op! Klik op de kaart op uw wijk om te kijken wie uw buurtcoördinator is. Via Hilversum Verbonden komen Hilversummers met elkaar in contact en worden ze aangemoedigd bij te dragen aan de eigen leefomgeving.

Financiële hulp bij initiatieven uit de buurt

Heeft u ideeen om de leefbaarheid en de sociale samenhang in uw buurt te vergroten. Dan kan de gemeente u financieel helpen met het wijkbudget of het stimuleringsbudget. Neem hiervoor contact op met uw buurtcoördinator. U kunt mogelijk ook een bijdrage ontvangen via het Bewonersfonds, een initiatief voor en door bewoners van Hilversum. Meer informatie daarover vindt op Facebook bij : Bewonersfonds of www.stadsfondshilversum.nl

Klik op uw buurt voor uw buurtcoordinator en meer informatie
 

wijkenHilversumse Meent Zuidoost Zuid Zuidwest Noordwest Centrum Noordoost Oost

Virtuele Stad

Alle relevante informatie over uw buurt of wijk kunt u vinden op de Virtuele Stad Hilversum.
De virtuele stad is in opbouw. In de toekomst kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om prettig te wonen, werken en te leven in de Hilversummer buurten.