Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Sportontmoeting Hilversum

Donderdag 21 november 2019 | 19.30 uur tot 22.30 | Raadhuis | Aanmelden | Informatie

Sportontmoeting Hilversum in het teken van “Sport werkt!”.

rennnende man

Voor de 19e keer komen mensen uit de sport, uit het onderwijs, uit maatschappelijke organisaties, uit het bedrijfsleven, en uit de politiek, samen om te praten over sport in Hilversum. Dit gebeurt op donderdag 21 november 2019 van 19.30 uur tot 22.30 uur in de Burgerzaal van het Raadhuis.

Programma

Deze keer staat het programma in het teken van “Sport werkt!”.
We starten met een presentatie van Joeri Peperkamp over het project “Turn Over”.
Joeri zegt: bij Turn-Over pakken wij het probleem bij de kern aan. RESTORE, REBUILD, RESTART, met sport behalen wij elk doel. De methodiek van Turn-Over is geënt op het functioneren van een rugbyteam. Rugby is een uitdagend spel met strakke spelregels en talloze leermomenten. Respect, discipline, teamspirit, feedback, zelfbeheersing en incasseren staan voorop. Turn-Over blijkt een succes en rugby werkt. Meer informatie is te lezen op: www.turn-over.nl

Verder zijn wij zijn bijzonder verheugd dat Tim Visser, 33-voudig Schots rugby international komt vertellen over zijn sportcarrière. Tim Visser is de bekendste rugbyer van Nederlandse bodem. Zo vertrok hij op zijn zestiende naar Engeland om als eerste Nederlander professioneel rugbyer te gaan worden. Tim kwam in clubverband uit voor de Newcastle Falcons, Edinburgh Rugby en Harlequins. Tijdens zijn rugbycarrière werd Tim vaak als analist gevraagd vanwege zijn goede humeur en rugby kennis. De thema’s ondernemen, doelen stellen en talentontwikkeling staan centraal in zijn presentatie.

Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden. Vanzelfsprekend sluiten we af met de ontmoeting, waarbij een hapje en een drankje niet zal ontbreken.

Aanmelden sportontmoetingAanmelden

De flyer treft u hierbij aan: Sportontmoeting Hilversum.
U kunt zich aanmelden via het digitale inschrijfformulier.

U bent welkom

Iedereen die sport en bewegen in Hilversum een warm hart toedraagt, is welkom.
Er wordt gerekend op aanwezigheid van de sportverenigingen (bestuurders en actieve verenigings-mensen), het bedrijfsleven (lokale ondernemers), het onderwijs (directies, vakleerkrachten en contactpersonen sport), sport gerelateerde maatschappelijke organisaties (zoals de gezondheidssector en welzijnsorganisaties), de buurtsportcoaches maar zeker ook op sport betrokken burgers en raadsleden.

Vragen

Voor vragen over Sportontmoeting Hilversum kunt u contact opnemen met de heer Jur Elzinga van de afdeling Beleid & Ontwikkeling. Hij is te bereiken op (035) 629 28 56 of via email j.m.elzinga@hilversum.nl.

18e sportontmoeting Hilversum 16 mei 2019