Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Sportontmoeting Hilversum

Donderdag 21 november 2019 | 19.30 uur tot 22.30 | Raadhuis | Aanmelden | Informatie

sportontmoetingVolgende Sportontmoeting Hilversum op donderdag 21 november 2019

Voor de 19e keer komen mensen uit de sport, het onderwijs, maatschappelijke betrokken organisaties en de politiek, samen om te praten over sport in Hilversum. Dit gebeurt op donderdag 21 november 2019 van 19.30 uur tot 22.30 uur in de Burgerzaal van het Raadhuis. Een datum om alvast in de agenda te noteren.
De formule van Sportontmoeting Hilversum heeft zijn meerwaarde bewezen. Juist door inbreng van organisaties uit Hilversum is het een groot succes. Het programma voor deze Sportontmoeting wordt nog samengesteld. Het belooft natuurlijk weer een boeiende avond te worden met interessante thema’s, ruimte voor inbreng van de deelnemers en met voldoende ruimte voor ontmoeting.

Iedereen die sport en bewegen in Hilversum een warm hart toedraagt, is welkom.

Er wordt gerekend op aanwezigheid van de sportverenigingen (bestuurders en actieve verenigingsmensen), het onderwijs (directies, vakleerkrachten en contactpersonen sport), sport gerelateerde maatschappelijk betrokken organisaties (zoals de gezondheidssector, welzijnsorganisatie en bedrijfsleven), de buurtsportcoaches maar zeker ook op sport betrokken burgers en raadsleden.

Aanmelden sportontmoetingAanmelden

U kunt zich aanmelden via het digitale inschrijfformulier.

Vragen

Voor vragen over Sportontmoeting Hilversum kunt u contact opnemen met de heer Jur Elzinga van de afdeling Beleid & Ontwikkeling. Hij is te bereiken op (035) 629 28 56 of via email j.m.elzinga@hilversum.nl.

18e sportontmoeting Hilversum 16 mei 2019