Sportakkoord Hilversum

Gemeenten zijn uitgedaagd om een lokaal sportakkoord te realiseren. Binnen het Lokaal Sportakkoord Hilversum zijn vijf ambities geformuleerd. De vijf ambities zijn: Inclusief sporten en bewegen, Duurzame sportinfrastructuur, Vitale aanbieders, Positieve sportcultuur, Van jongs af aan vaardig in bewegen.

Lokaal Sportakkoord Hilversum

Binnen het Lokaal Sportakkoord Hilversum zijn vijf ambities geformuleerd. De vijf ambities zijn: Inclusief sporten en bewegen, Duurzame sportinfrastructuur, Vitale aanbieders, Positieve sportcultuur, Van jongs af aan vaardig in bewegen. Het Lokaal Sportakkoord Hilversum heeft als motto: “Een vitale samenleving door een leven lang gezond en met plezier sporten in de groene omgeving van Hilversum”.

Door kracht, kennis en inzet met elkaar te bundelen, ontstaat een vitaal, sportief en aantrekkelijk Hilversum waar je met plezier kunt bewegen en sporten in het mooie groene gooise landschap. Een goed sportklimaat maken we samen. De sportformateur heeft in opdracht van de gemeente Hilversum, lokale partijen uitgedaagd en zij hebben elkaar weten te inspireren om hun ambities in het Lokaal Sportakkoord Hilversum de komende jaren te realiseren.

Sluit u zich ook aan bij het Lokaal Sportakkoord Hilversum?

Op 31 oktober 2019 is door ruim 40 partijen de intentieverklaring ondertekend. Het zou geweldig zijn als uw organisatie of sportvereniging de ambities omarmt en de intentieverklaring gaat ondertekenen. Wilt u zich aansluiten en ondertekenen, stuur een e-mail met uw gegevens en logo naar sportakkoord@hilversum.nl.

De Sportakkoord documenten op een rijtje

Sportlijn

Naast de lokale sportakkoorden bestaat er voor sportorganisaties mogelijkheden om gebruik te maken van services vanuit de Sportlijn. Meer informatie over de Sportlijn is te vinden bij NOC*NSF. Voor meer informatie over de Sportlijn neem contact op met Henk van der Wetering, de Lokaal Adviseur Sport, via sportakkoord@nocnsf.nl

Vragen

Voor vragen over Lokaal Sportakkoord Hilversum kunt u contact opnemen met de heer Jur Elzinga van de afdeling Beleid & Ontwikkeling. Hij is te bereiken op (035) 629 28 56 of via email j.m.elzinga@hilversum.nl.