Zwerfafval

Heeft u goede ideeën voor het schoonhouden van uw buurt en heeft u daar materialen voor nodig? Laat het ons weten via het digitale formulier.

Een schone buurt is leefbaarder, voelt veiliger, is gezonder en het ziet er ook gewoon mooier uit. Steeds meer bewoners, ondernemers en scholen organiseren opschoonacties in hun buurt. Zij kennen de wijken en hebben goede ideeën om het zwerfafval aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan prikacties, het adopteren van afvalbakken en lessen over afval op scholen.

Materiaal nodig

Heeft u goede ideeën voor het schoonhouden van uw buurt? Of heeft u materialen, zoals hesjes, zwerfafvalknijpers en afvalzakken nodig voor het opschonen van uw buurt? Laat het ons weten via het formulier. Natuurlijk halen we de volle zakken weer bij u op.

Meer informatie

Wilt u weten wat u naast het organiseren van een opschoonactie nog meer kan doen? Kijk dan eens op de website van NederlandSchoon. Hier staan leuke tips en inspirerende verhalen uit heel Nederland. Heeft u verder nog goede ideeën neem dan contact met ons op via 14 035.