Fietsparkeren

Centrum | Fietsparkeren | Handhaving

Direct naar Fietsdepot

Wij willen dat ons centrum veilig, aantrekkelijk en toegankelijk is voor iedereen. Daarom zijn er afspraken gemaakt waar fietsers wel en niet mogen parkeren. Eén van de afspraken is dat fietsers hun fiets in een rek moeten plaatsen. Daarnaast is er in het hart van het centrum, het voetgangersgebied, een fietsparkeerverbod. Hiermee voorkomen wij gevaarlijk situaties door het blokkeren van routes voor nood- en hulpdiensten en blijven looproutes vrij.

Fiets niet in een rek

Vanaf 15 september worden fietsen die niet in een rek staan, verplaatst naar het fietsdepot. Er moet 15 euro betaald worden om de fiets weer terug te krijgen.

Mijn fiets is weg, wat nu?

Wanneer u uw fiets niet meer kunt vinden en denkt dat deze is verplaatst naar het fietsdepot dan kunt u gebruik maken van de button 'Direct naar fietsdepot' bovenaan deze pagina. Als wij uw fiets in het depot plaatsen, dan scannen wij uw fiets en maken hier een foto van.

Fietsdepot

Fietsen die niet in een rek staan, worden verplaatst naar het fietsdepot. Deze zit in de fietsenkelder op de Kerkbrink 29. Het depot is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 16.00 – 18.30 uur. Op donderdag van 18.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 16.00 – 17.00 uur. Bij het fietsdepot kan alleen gepind worden. Om een fiets op te halen is een geldig legitimatiebewijs en de sleutel van de fiets nodig.

Meer informatie

Wilt u meer weten over een onderwerp, klik dan op een van de onderstaande pagina’s: