Corona

Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

We helpen u op afspraak

Vanaf 1 februari | Werkwijze | Video

Via internet of telefoon kunt u gemakkelijk een afspraak maken voor bijvoorbeeld een nieuw paspoort, het verlengen van een rijbewijs of uittreksel. Heeft u geen internet of telefoon? Dan kunt u nog steeds bij het Stadskantoor terecht om een afspraak te maken. De openingstijden blijven hetzelfde. Het afhalen van reisdocumenten (paspoort, ID-kaart) en rijbewijzen kunt u zonder afspraak doen.

Waarom doen we dit?

De vraag om een afspraak te maken is groter dan die naar een vrije inloop bij het Stadskantoor. Door die vrije inloop nu te laten vervallen wordt de capaciteit voor het afsprakensysteem vergroot waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Efficiënter

Er is voldoende tijd en aandacht voor iedere inwoner en de wachttijden worden verkort. U kunt uw afspraak plannen op het moment dat het u uitkomt. Afspraken kunnen beter worden voorbereid waardoor maatwerk kan worden geleverd.

Afspraak maken

U kunt uw afspraak maken via deze website. Mensen die geen internet hebben of het moeilijk vinden om via internet een afspraak te maken kunnen telefonisch een afspraak maken. We zijn telefonisch bereikbaar op 14 035 van 8.30 - 17.00 en op donderdag tot 19.30 uur. Er is ook de mogelijkheid op het Stadskantoor een afspraak te maken via een zuil in de publieksruimte of bij de receptie. Als er sprake is van een spoedgeval kan iemand altijd nog op dezelfde dag terecht.