Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Nomineer nu uw favoriete sporter voor de Hilversumse sportverkiezing 2018

Ieder jaar vinden in Hilversum de Sportverkiezingen plaats. De tijd is weer aangebroken dat u, uw favorieten kunt nomineren. Kent u iemand die in aanmerking komt voor de titel Hilversumse sportman of sportvrouw 2018? Is er een Hilversumse sportploeg die in 2018 bijzonder goed heeft gepresteerd? Wie is het Hilversumse ‘sporttalent tot en met 17 jaar’, die in de toekomst wel eens een grote sportman of sportvrouw kan gaan worden? Of wilt u iemand opgeven voor de categorie ‘Hilversumse special sporter’? Daarnaast zetten wij ook elk jaar de sportvrijwilliger/ster van Hilversum in het zonnetje. Want sportclubs kunnen niet zonder de inzet van al die vrijwilligers, zij vormen de basis van een vereniging. 

Vorig jaar vielen handboogschieter Willem Beuken, wielrenster Carolien van Herrikhuyzen, het 1e herenteam van de Rugby Club Hilversum, worstelaar Tyrone Sterkenburg, het jiu-jitsu duo Quintin Hagen en Sancho Senn van Basel, golfer Bob-Jan Dietrich en sportvrijwilliger Paulina van Tol in de prijzen. Wie volgt deze winnaars op?

Voorwaarde voor aanmelden

Wanneer u iemand of meerdere personen gaat aanmelden dan is het belangrijk dat zij aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • de sporter, het sporttalent of de sportvrijwilliger/ster is een inwoner van Hilversum;
  • de deelnemers van een sportploeg moeten leden zijn van een in Hilversum gevestigde sportaanbieder;
  • de sportploeg moet het eerste (jeugd) team betreffen;
  • het behaalde resultaat moet op landelijk niveau minimaal een lands- of rayonskampioenschap zijn of het winnen van een landelijke bekercompetitie, of
  • het behaalde resultaat moet op internationaal niveau minimaal een podiumplaats zijn tijdens een officieel internationaal kampioenschap dan wel het vestigen of evenaren van een Nederlands, Europees of wereldrecord;
  • er moet sprake zijn van een sportprestatie in een tak van sport waarbij de overkoepelende bond als zodanig erkend wordt door NOC/NSF.

Aanmelden

Kandidaat/kandidaten kunnen aangemeld worden vóór 14 januari 2019. Dit kan via deze pagina of via sportinfo@hilversum.nl.