Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Fietsdepot verplaatst naar fietsenstalling Zeedijk

Veel mensen komen op de fiets naar het centrum en het station. Daar zijn we blij mee! Het is belangrijk dat er voor iedereen voldoende stallingsmogelijkheden zijn. Met de komst van de nieuwe inpandige fietsenstalling zijn er ruim 800 extra plekken bij gekomen in het centrum en bij het station zijn ook nog eens 450 extra rekken geplaatst. Om overlast van geparkeerde fietsen te verminderen en voor iedereen een toegankelijk en gastvrij centrum te zijn, mogen fietsen alleen in een rek worden geparkeerd. Fietsen die niet in een rek staan worden verplaatst naar ons fietsdepot. Dit fietsdepot is verplaatst van de Kerkbrink naar de Zeedijk.


Fietsdepot naar Zeedijk Vanaf donderdag 7 november is het fietsdepot verplaatst naar inpandige fietsenstalling aan de Zeedijk. Mensen kunnen hier dan hun verkeerd gestalde fiets ophalen. Het depot is dagelijks open: op maandag tot en met woensdag van 08.00 – 19.00 uur. Op donderdag van 08.00 – 22.00 uur, op zaterdag van 08.00 – 18.00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. De kosten voor het ophalen van een fiets uit het depot bedragen 15 euro. Bij het fietsdepot kan alleen gepind worden. Om een fiets op te halen is een geldig legitimatiebewijs en de sleutel van de fiets nodig. Fietsen blijven maximaal drie maanden in ons depot staan.

Handhaving Zeedijk De buiten fietsenstalling aan de Zeedijk is met de opening van de inpandige stalling gesloten. De hekken van deze stalling zijn in middels gesloten. We zien op dit moment dat veel fietsen nu buiten de stalling op de Zeedijk worden gestald. Voor de hele Zeedijk geldt, net als de rest van het centrum en het station, dat als een fiets niet in het rek staat, deze verplaatst wordt naar het fietsdepot.

Meer informatie op www.hilversum.nl/fietsparkeren.