Corona

Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Utrecht Regio Economische Corona Alliantie van start

Uw bedrijf is in de knel gekomen als gevolg van de corona-crisis.

Vraaguitval, tekort aan liquiditeit, personeel thuis op de bank... Er zijn steeds meer overheidsregelingen, maar u kunt hulp gebruiken om de aanvraag goed te formuleren. Of hulp om met u mee te denken over uw bedrijfsvoering. Of om te sparren over nieuwe businessmodellen. Wellicht kunnen we u helpen.

We willen u ook concrete, aanvullende hulp bieden. Een groeiende groep regionale bedrijven, gemeenten en de provincie heeft de handen ineengeslagen om, belangeloos, ondersteuning en antwoorden op uw vragen te bieden. Heeft u een hulpvraag en komt u er zelf niet uit? Of heeft u zelf juist hulp ‘in de aanbieding’ voor andere bedrijven in nood? Denk aan advieskracht, consultancy of projectmanagementcapaciteit.

Het kan ook zijn dat u juist hulp ‘in de aanbieding’ heeft aan andere bedrijven in nood. Dat zou advieskracht, consultancy of projectmanagementcapaciteit kunnen zijn.

De Alliantie wordt ondersteund door Rabobanken in Midden Nederland, PWC, DHM Group, StartupUtrecht, VNO-NCW Midden, MKB Midden Nederland, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) regio Utrecht (i.o.), gemeenten uit de regio Utrecht, gemeente Hilversum, provincie Utrecht, Utrecht Marketing en Economic Board Utrecht.

Meer informatie via https://www.economicboardutrecht.nl/corona