Nieuws

 • Corona/COVID-19

  28 september 2021

  Algemene en landelijke informatie over het coronavirus en de 1,5 meter samenleving.

 • Hilversum en Gooise Meren ruilen 35 hectare aan grond

  Hilversum krijgt per 1 januari 2023 een stuk grond van Gooise Meren. En Gooise Meren krijgt op hetzelfde moment een stuk grond van Hilversum. Dat betekent een blije hockeyclub en een oplossing voor een aantal onlogische zaken, zoals: een Hilversums huis met de tuin in Bussum. Ja, het bestaat.

 • Extra energietoeslag voor lage inkomens

  18 mei 2022

  De kosten voor energie zijn de afgelopen tijd enorm gestegen. Het kan voor u daarom moeilijk zijn om uw energierekening te betalen.

 • Van City Runblaren tot Bijlmerramp: Hanneke is er al 50 jaar bij

  Hanneke (77) woont haar hele leven al in Hilversum. Van die 77 levensjaren besteedde zij meer dan 50 aan het Rode Kruis. Grote kans dat u haar ooit eens tegenkwam. Bijvoorbeeld bij de EHBO-post tijdens de City Run, bij de vaccinaties tegen corona of bij de opvang van Oekraïense vluchtelingen in onze stad. Maar eigenlijk óveral, want waar iets speelt waar het Rode Kruis kan helpen, daar is Hanneke.

 • Steunouder voor een middag per week

  06 mei 2022

  Lilou (48) woont in Hilversum en is een middag per week ‘steunouder’. Een steunouder bezorgt een kind een paar fijne uurtjes en helpt zo een andere ouder uit de brand. Twee vliegen in één klap

 • Opmerkelijke vondst: onderduikadres aan de Oude Enghweg

  Op nog geen 50 meter van het raadhuis, waar de Duitse bezetter de dienst uitmaakte, schuilden drie mannen voor de razzia in Hilversum: “Hier ondergedoken voor de moffen gedurende dgn van 18 oktober 1944”.

 • Aanmelden nieuwsbrief

  U kunt zich via de knop inschrijven voor de verschillende nieuwsbrieven van de gemeente Hilversum.