Corona

Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Afspraak maken

Contact met Publiekszaken tot 1 september

De afdeling Publiekszaken werkt alleen op afspraak voor zaken die niet kunnen wachten en spoed hebben. Dat geldt voor het aanvragen en afhalen van documenten, geboorteaangiftes en verlopen reisdocumenten en rijbewijzen. Let op: de geldigheid van het rijbewijs is door de Europese Commissie aangepast. Door de regeling kunnen mensen binnen Europa tijdelijk blijven doorrijden met hun verlopen rijbewijs.

Voor afspraken geldt : Kom op tijd en niet te vroeg. Is uw afspraaktijd voorbij, moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Dit om onnodige drukte in de wachtruimte te voorkomen want we hebben maar beperkt ruimte 

Een afspraak inplannen kan via de oranje button hiernaast. Afspraak maken burgerzaken
Meldt u zich aan bij de witte zuil voor de receptie

Dienstverlening tot 1 september

De huidige maatregelen die het kabinet heeft genomen, zijn bedoeld om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Door zoveel mogelijk thuis te blijven, bijeenkomsten te mijden, 1,5 meter afstand tot anderen te houden, wordt de kans op het overdragen van het virus  kleiner. De gemeente Hilversum volgt de landelijke maatregelen, houdt zich daaraan en roept iedereen op om dit ook te doen. U leest op de website van de Rijksoverheid meer over alle maatregelen.

Daarom is ook onze dienstverlening is aangepast.

Coronavirus

Meer informatie over het coronavirus vindt u hier.

Afspraak maken Sociaal Plein?

In verband met de coronacrisis is het Sociaal Plein tijdelijk gesloten.