Corona

Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Afspraak maken

Contact met Publiekszaken tot 28 april

De afdeling Publiekszaken werkt alleen op afspraak voor zaken die niet kunnen wachten en spoed hebben. Dat geldt voor het afhalen van documenten, geboorteaangiftes en verlopen reisdocumenten en rijbewijzen.

Maak een afspraak via e-mail: publiekszaken@hilversum.nl met vermelding van uw contactgegevens.

of via het nummer: 14 035

Dienstverlening tot 28 april

De huidige maatregelen die het kabinet heeft genomen, zijn bedoeld om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Door zoveel mogelijk thuis te blijven, bijeenkomsten te mijden, 1,5 meter afstand tot anderen te houden, wordt de kans op het overdragen van het virus  kleiner. De gemeente Hilversum volgt de landelijke maatregelen, houdt zich daaraan en roept iedereen op om dit ook te doen. U leest op de website van de Rijksoverheid meer over alle maatregelen.

Daarom is ook onze dienstverlening is aangepast.

Coronavirus

Meer informatie over het coronavirus vindt u hier.

 

Afspraak maken burgerzakenKnop direct online afspraak maken burgerzaken

Wij werken op afspraak. Via de oranje knop komt u in het scherm waar u online een afspraak kunt maken.

Let op : Voor het ophalen van reeds aangevraagde paspoorten, rijbewijzen en ID-kaarten heeft u geen afspraak nodig. Deze documenten kunnen tijdens de onderstaande openingstijden worden afgehaald op het Stadskantoor.
Meldt u zich wel aan bij de witte zuil voor de receptie.

Het Stadskantoor en de Burgerleeskamer op de Oude Enghweg 23 zijn  geopend op maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur.

Afspraak maken Sociaal Plein?Online afspraak maken Sociaal Plein

Maak gemakkelijk en snel een afspraak voor vragen over uw inkomen, zorg, jeugd en werk. Bent u al klant van het Sociaal Plein? Neem dan contact op met uw contactpersoon.
Het Sociaal Plein op de Wilhelminastraat 1-19 is geopend op maandag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur en op donderdag tot 19.30 uur.

Bent u nog geen klant bij ons? Dan kunt u ook langskomen tijdens ons inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is op werkdagen van 09.00-13.00 uur. Op donderdag bent u ook welkom van 17.0 0-19.30 uur.