Afspraak maken

Contact met Publiekszaken tot 1 januari

Afspraak maken

De afdeling Publiekszaken werkt alleen op afspraak voor zaken die niet kunnen wachten en spoed hebben. Dat geldt voor het aanvragen en afhalen van documenten, geboorteaangiftes en verlopen reisdocumenten en rijbewijzen. Let op: de geldigheid van het rijbewijs is door de Europese Commissie aangepast. Door de regeling kunnen mensen binnen Europa tijdelijk blijven doorrijden met hun verlopen rijbewijs.

Voor afspraken geldt : Kom op tijd en niet te vroeg. Is uw afspraaktijd voorbij, moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden. Dit om onnodige drukte in de wachtruimte te voorkomen want we hebben maar beperkt ruimte. Bij drukte moet er buiten gewacht worden. Als er regen wordt verwacht, neem een paraplu mee.

Afspraak maken is gratis

Een afspraak inplannen kan via de blauwe button hierboven of telefonisch via 14 035. U maakt uw afspraak direct met de gemeente en dit is altijd gratis. Wij werken niet met een extern afsprakenloket of herinneringsdienst.

Meldt u zich aan bij de witte zuil voor de receptie

Dienstverlening tot 1 januari

De huidige maatregelen die het kabinet heeft genomen, zijn bedoeld om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Door zoveel mogelijk thuis te blijven, bijeenkomsten te mijden, 1,5 meter afstand tot anderen te houden, wordt de kans op het overdragen van het virus  kleiner. De gemeente Hilversum volgt de landelijke maatregelen, houdt zich daaraan en roept iedereen op om dit ook te doen. U leest op de website van de Rijksoverheid meer over alle maatregelen.

Daarom is ook onze dienstverlening is aangepast.

Coronavirus

Meer informatie

Afspraak maken Sociaal Plein?

In verband met de coronacrisis is het Sociaal Plein tijdelijk gesloten.