Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Raymond Serré

'In 1998 begonnen als trouwambtenaar en inmiddels ruim 1100 huwelijken verder'.

Raymond SerrĂ©Raymond Serré, geboren (23-02-1954) en getogen in Hilversum. In 1998 begonnen als trouwambtenaar en inmiddels ruim 1100 huwelijken verder. Ik kom bij jullie langs en we maken er een ceremonie van zoals jullie willen. Ik ben in dienst van het bruidspaar en in beginsel kan alles. Mijn motto is: klant is koning, het moet een leuke en mooie dag worden.

Inmiddels met vervroegd pensioen. Bijna 35 jaar heb ik gewerkt als nieuwslezer en eindredacteur bij  NOS-24 uur, dat is radio, teletekst en internet. Coach van nieuwslezers en presentatoren en redacteuren. Als nieuwslezer alleen te horen op TV als voice-over, maar als trouwambtenaar was ik zes seizoenen te zien in Love Letters van Linda de Mol. Redelijk wat bekende mensen getrouwd, de allerbekendste waren Stefan Nuchter en Paul de Leeuw. Maar voor mij is ieder bruidspaar belangrijk en voor mij is ieder bruidspaar in hun kenniskring een BN-ers koppel. Jullie dag, jullie feestje.

Ik werk er graag aan mee!

Persoonlijk

Ik ben getrouwd, woon in Hilversum en heb vele hobby’s waaronder fietsen, sportschool, koken, lezen, schrijven en coachen en het geven van mediatrainingen.

Wellicht zien we elkaar!! Alle goeds van Raymond