Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Odette Reydon

'Jullie verhaal staat bij mij centraal'.

Odette ReijdonAls je trouwt heb je een verhaal. Met wie je trouwt en waarom, waar je trouwt, wanneer je trouwt en hoe je hoopt dat het moment er uit zal zien.

Als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand mag ik aan jullie verhaal van een bijzondere moment bijdragen en dat doe ik heel graag. Samen met jullie. Ik kom van te voren langs en bespreek wat jullie belangrijk vinden voor dit bijzondere moment.

Samen maken we er een onvergetelijk moment van, hoe jong of oud je ook bent. Of je voor het eerst trouwt of opnieuw, of je een partnerregistratie wil met ja-woord of zonder, of je de tijd aan je zijde hebt of niet meer zo, of je roots in Nederland liggen of elders. Of je door je kinderen en iedereen die je lief is omringd wordt en groots jullie moment wil vieren. Of dat jullie juist in het kleinst mogelijke gezelschap bent en kiest voor de schoonheid van eenvoud. Ik verbind jullie graag!

Verhalen vormgeven en er met anderen richting aan geven, doe ik al heel lang. Ik werk als adviseur bij het ministerie van OCW, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en daarnaast teken ik.  Ik leg momenten vol beweging vast in inkt en kleur. Natuur, mensen op reis, musici. Als adviseur draag ik bij aan de zorg voor ons erfgoed, waar historie en verhalen zo belangrijk voor zijn.

Wat delen jullie met elkaar? Waarom houden jullie van elkaar? Wie zijn belangrijk voor jullie? Wat verwacht je tijdens de ceremonie? Ik word beslist geïnspireerd door jullie. Jullie verhaal en wensen staan centraal bij mij.