#goedbegin: Vind de gouden envelop

Gouden envelop | 15 december | Social mediaspel | Prijzen | Spelregels

Logo #goedbeginHet jaarlijkse en inmiddels traditionele social-mediaspel #goedbegin gaat 15 december voor de 5de keer van start. Ieder jaar willen wij op deze originele manier onze volgers op de Sociale Media bedanken. Dit jaar hebben we weer een gouden envelop verstopt ergens in Hilversum.  

Wat kun je winnen

Winkelcentrum Seinhorst is dit jaar de grote sponsor van #goedbegin. Alle winkeliers waren enthousiast en hebben een leuk prijzenpakket samengesteld.

Houd onze Facebookpagina en ons Instagram-, Twitter- en YouTube-account goed in de gaten met de hashtag #goedbegin. Op deze kanalen zullen wij dagelijks een mix van foto-/video-hints plaatsen die je leiden naar de gouden envelop. Aan jou de taak om met behulp van de hints deze envelop te vinden. Wie als eerste de envelop vindt is de winnaar van #goedbegin!

Hoe doe je mee

- Je volgt ons op de voet via onze verschillende social-mediakanalen: Twitter: @gemeentehsum, Facebook.com/HilversumMediastad, Instagram: hilversummediastad en YouTube.com/hilversummediastad;
- Je houdt #goedbegin goed in de gaten. Vanaf 15 december geven wij met deze hashtag dagelijks een mix van foto-/videohints op Facebook, Instagram, Twitter en/of YouTube. De hints leiden je naar een verstopte gouden envelop, ergens in Hilversum.

Hoe herken je de hints

De hints nemen vanaf 15 december tijdelijk een prominente plek in op een van onze bovenstaande social-mediakanalen. Een hint kan bestaan uit een foto, tekstje of filmpje. Bij de hint staat altijd de hastag #goedbegin, en een link naar de uitleg over de actie #goedbegin.

Hint gemist

Geen nood, een hint (of verwijzing naar een hint bijv. naar YouTube) blijft altijd op de tijdlijn van onze social-mediakanalen staan.

Wanneer heb je gewonnen

Als we alle hints hebben gegeven is het als het goed is duidelijk waar de envelop in Hilversum verstopt ligt. Misschien heb je niet eens alle hints nodig om de envelop te vinden.
Heb je de envelop gevonden, neem dan meteen een foto en plaats deze op facebook.com/HilversumMediastad, Instagram hilversummediastad of twitter de foto via @gemeentehsum. Wij nemen dan zsm contact met je op zodat je je prijs nog op kan halen voor een #goedbegin van 2017. De envelop mag je als gelukkige winnaar mee naar huis nemen en geldt als bewijs.