Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Vind de gouden envelop voor een #goedbegin

Gouden envelop | 14 december | Social mediaspel | Prijzen | Spelregels

Het jaarlijkse en inmiddels traditionele social-mediaspel #goedbegin gaat vrijdag 14 december voor de 6e keer van start. Ieder jaar willen wij op deze originele manier onze volgers op de Sociale Media bedanken. Dit jaar hebben we weer ergens in Hilversum een gouden envelop verstopt. 

Houd onze Facebookpagina en ons Instagram-, Twitter- en YouTube-account goed in de gaten met de hashtag #goedbegin. Op deze kanalen zullen wij dagelijks een mix van foto-/video-hints plaatsen die je leiden naar de gouden envelop. Aan jou de taak om met behulp van de hints deze envelop te vinden. Wie als eerste de envelop vindt is de winnaar van #goedbegin! Poster #goedbegin

Wat kun je winnen

In samenwerking met diverse culturele instellingen in Hilversum hebben we weer een leuk prijzenpakket samengesteld.

Hoe doe je mee

  • Je volgt ons op de voet via onze verschillende social-mediakanalen: Twitter: @gemeentehsum, Facebook.com/HilversumMediastad en Instagram: hilversummediastad;
  • Je houdt #goedbegin goed in de gaten. Vanaf 14 december geven wij met deze hashtag dagelijks een mix van foto-/videohints op Facebook, Instagram en Twitter. De hints leiden je naar een verstopte gouden envelop, ergens in Hilversum.

Hoe herken je de hints

De hints nemen vanaf 14 december tijdelijk een prominente plek in op een van onze bovenstaande social-mediakanalen. Een hint kan bestaan uit een foto, tekstje of filmpje. Bij de hint staat altijd de hastag #goedbegin, en een link naar de uitleg over de actie #goedbegin.

Hint gemist?

Geen nood, een hint (of verwijzing naar een hint bijv. naar YouTube) blijft altijd op de tijdlijn van onze social-mediakanalen staan.

Wanneer heb je gewonnen

Als we alle hints hebben gegeven is het als het goed is duidelijk waar de envelop in Hilversum verstopt ligt. Misschien heb je niet eens alle hints nodig om de envelop te vinden.
Heb je de envelop gevonden, neem dan meteen een foto en plaats deze op facebook.com/HilversumMediastad, Instagram hilversummediastad of twitter de foto via @gemeentehsum. Vergeet niet #goedbegin bij je foto te vermelden. Wij nemen dan zsm contact met je op zodat je je prijs nog op kan halen voor een #goedbegin van 2019. De envelop mag je als gelukkige winnaar mee naar huis nemen en geldt als bewijs.

Heel veel succes!