Valentijn

Actie | Hoe | Formaat | Spelregels

Valentijn1Schreeuw het van de daken! Jouw lief is de liefste en iedereen mag het weten! Op 14 februari kun je je Valentijnsboodschap delen met heel Hilversum via de schermen in de stad (Groest en het Stationsplein). Doe jij je huwelijksaanzoek op Valentijsdag via onze schermen? Dan maak je ook nog eens kans op een gratis trouwerij in het Dudok Raadhuis.

Hoe leuk is het als op 14 februari de schermen ontploffen met liefdevolle boodschappen, aanzoeken en foto’s. #LiefdeinHilversum

Hoe

Stuur je boodschap met foto naar webbureau@hilversum.nl onder vermelding van #LiefdeinHilversum met je naam. Wij zorgen dat deze 14 februari te zien is op de schermen. We zitten de hele dag klaar om je foto zo snel mogelijk op het scherm te laten zien. Op 14 februari kun je tot 15.00 uur een foto naar ons mailen. 's avonds tussen 19 en 22 uur laten we alle foto's achter elkaar draaien.

Formaat

  • Jouw liefdesboodschap kan in twee zinnen van maximaal 64 karakters.
  • Om je foto te kunnen laten zien moet hij minimaal tussen de 1 en 2 MB zijn.

Gratis huwelijksvoltrekking

Uit alle ingezonden aanzoeken kiezen wij de mooiste, liefste, gekste of creatiefste. Wij stellen onze trouwkamer in het Dudok Raadhuis ter beschikking (mits het nog niet gereserveerd is in 2018 - 2019) en nemen de gemeentelijke kosten voor onze rekening. Dan hou je des te meer over om er een onvergetelijke dag van te maken. 

Maandag 19 februari maken wij via social media bekend wie wij blij gaan maken met een gratis huwelijk in het Dudok Raadhuis.

Spelregels

  • De aktie is bedoeld voor persoonlijke boodschappen van privé personen. Berichten van bedrijven en politieke partijen enz. worden niet geplaatst.
  • De redactie van de schermen heeft de eindredactie en mag zelf bepalen of een bericht wel of niet geplaatst kan worden.