Door onderhoud aan de systemen is het van 17.00uur tot 24.00uur niet mogelijk gebruik te maken van de verschillende e-diensten (formulieren) via onze website.

Onze excuses voor het ongemak.
 

Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Gemeentelijke duurzaamheidsleningen

Woningeigenaren | VvE | Bijdrage op de lening

Woont u in Hilversum en heeft een eigen woning? Dan kunt u bij de gemeente een gunstige lening aanvragen voor energiebesparende maatregelen aan uw woning. Denk aan isoleren, zonnepanelen of dubbelglas. Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) voert de lening uit.

Voor woningeigenaren

Aanvraagformulier DuurzaamheidsleningHuiseigenaren kunnen tegen een gunstige rente een duurzaamheidslening (jaarannuïteiten lening) voor energiebesparende maatregelen bij de gemeente Hilversum aanvragen. 

Voor Vereniging van Eigenaren (appartementen)

Aanvraag stimuleringslening VvEAls u in een appartement woont, kunt u samen met de andere appartement bewoners een stimuleringslening aanvragen.

Deur aan deur verkoop bedrijven

Er zijn verschillende bedrijven die deur aan deur bijvoorbeeld zonnepanelen verkopen. Zij bieden dit vaak aan met de duurzaamheidslening van de gemeente. Wij werken niet met hen samen! Het is aan u of u met hen in zee gaat. Als gemeente adviseren wij u om meerdere offertes op te vragen bij verschillende bedrijven. Vooral op het gebied van zonnepanelen is er een groot aantal aan zonnepanelen beschikbaar in diverse kleuren, kwaliteiten, groottes, enzovoorts. Laat u goed voorlichten en betaal pas nadat alles is geïnstalleerd!                                  

Meer informatie