18/19 jaar en voor het eerst stemmen

Jongeren die voor het eerst gaan stemmen willen wij als gemeente Hilversum belonen. Wij vinden het geweldig dat jongeren gebruik maken van het recht om te stemmen. "Speak up for yourself!"

Voor wiefoto bluetooth speaker

Je bent 18/19 jaar (geboren in de periode 15 maart 2003 - 16 maart 2004) en voor het eerst stemgerechtigd. Een mijlplaal! Deze verkiezingen stem je voor de gemeenteraad. Dus beslis je mee over je eigen stad!

Comeniuscollegge

Ga je stemmen op het Comeniuscollege dan krijg je a la minute je stemdiploma en je speaker mee. Er is daar ruime gelegenheid om te parkeren.

Ander stembureau

Ga je ergens anders stemmen dan zijn we ook blij natuurlijk. Elke stem telt. Je krijgt dan geen stemdiploma en speaker. Wel een kaart. Daarmee ga in de week na de verkiezingen naar het Raadhuis. Aan de balie laat je die kaart zien.

Onze receptiemedewerker maakt dan alsnog een stemdiploma en geeft je een speaker. Tenminste... als die er nog zijn. Want OP=OP

Corona

Het is een gekke tijd en ook deze verkiezingen moeten we nogmaals op de coronamaatregelen letten. Het kan zijn jouw debut op de kiezersmarkt even aan de aandacht ontglipt. Dus... vraag er gewoon om!

Bluetooth speaker

Een Stemdiploma is leuk maar nog leuker is de bluetooth speaker. Hij is lekker klein met een fantastisch geluid. Waarom een speaker? "Speak up for yourself!" is ons motto. Juist nu en juist voor je eigen stad!