18/19 jaar en voor het eerst stemmen

Jongeren die voor het eerst gaan stemmen willen wij als gemeente Hilversum belonen. Wij vinden het geweldig dat jongeren gebruik maken van het recht om te stemmen. "Speak up for yourself!"

Voor Wiefoto bluetooth speaker

Je bent geboren tussen 21 maart 2001 en 18 maart 2003. Je stemt voor het eerst  op 17 maart  2021. Deze verkiezingen stem je voor de leden van de Tweede Kamer.

Stemdiploma

Je krijgt nadat je je stem hebt uitgebracht een stemdiploma. Het is een gekke tijd en deze verkiezingen moeten we ook op de coronamaatregelen letten. Het kan zijn dat het even de aandacht ontglipt. Dus... vraag er gewoon om.

Bluetooth speaker

Een Stemdiploma is leuk maar nog leuker is de Bluetooth speaker. Hij is lekker klein met een fantastisch geluid. Als je slim bent ga je stemmen op het Comeniuscollege ( Bisonlaan 1). Daar krijg je samen met je stemdiploma ook gelijk de speaker mee . op=op!  Neem gelijk je familieleden mee. Uit ervaring weten wij dat dit stembureau lekker rustig is. Je kan er ook nog eens makkelijk parkeren. Stem je op een ander stembureau dan krijg je wel je stemdiploma en noteren we op een lijst dat je bent geweest. Hebben we na 17 maart nog speakers over dan sturen we die naar je op. 

Tot 17 maart!