Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Stemdiploma en Bluetooth speaker

Voor wie | Waar | Wanneer

Jongeren die voor het eerst gaan stemmen willen wij als gemeente Hilversum belonen. Wij vinden het geweldig dat jongeren gebruik maken van het recht om te stemmen. "Speak up for yourself!"

Wie

Je bent geboren tussen 21 maart 2001 en 23 mei 2001. Je stemt voor het eerst en op 23 mei voor het Europees Parlement in Hilversum

Wat

Je krijgt nadat je je stem hebt uitgebracht een stemdiploma. Het is nu  de 5de keer dat wij dit doen maar het kan zijn dat het even de aandacht ontglipt. Vraag er gewoon om.

foto bluetooth speakerBluetooth speaker

Een Stemdiploma is leuk maar nog leuker is de Bluetooth speaker. Hij is lekker klein met een fantastisch geluid. Als je slim bent ga je stemmen op het Comeniuscollege ( Bisonlaan 1). Daar krijg je samen met je stemdiploma ook gelijk de speaker . op=op!  Stem je op het Raadhuis dan ga je vervolgens met je stemdiploma naar de receptie voor je speaker. Je naam wordt gecontroleerd op de lijst en je krijgt een speaker mee.

Na 23 mei

Breng je je stem uit op een ander stembureau en ben je die dag niet meer in de gelegenheid om langs het Comenius College te gaan? Tot 30 mei kun je terecht bij de receptie van het Raadhuis (tussen 8.30 en 17.00 uur). Neem je stemdiploma mee. Je naam wordt gecontroleerd op de lijst en je krijgt een speaker mee. Maar denk er aan  op=op!