Corona

Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

College burgemeester en wethouders 2018 - 2022

College van B&W 2018-2022


Foto: vlnr Floris Voorink, Jan Kastje (afgetreden), Dick Emmer, Pieter Broertjes, Wimar Jaeger (afgetreden), Annette Wolthers, Karin Walters, Arno Scheepers,

“Wij gaan vol energie aan de slag om Hilversum duurzamer, economisch sterker, veiliger, socialer en levendiger te maken met krachtige wijken en buurten. Hilversum is een stad met bijzondere kwaliteiten en een fijne woon-, leef- en werkklimaat. Binnen de nieuwe coalitie willen wij deze kwaliteiten behouden én bereiden we Hilversum voor op de toekomst".

Collegeleden

Contact met het college van B en W

  • Het secretariaat van B&W is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 035
  • Spreekuur met wethouders en burgemeester op afspraak
  • Bekijk de pagina’s van de afzonderlijke bestuurders voor meer informatie over hun portefeuille en contactmogelijkheden.

Coalitieakkoord

'Aan de slag voor een buurtgericht, duurzaam, veilig en levendig Hilversum' het coalitieakkoord van Hart voor Hilversum, D66, VVD en GroenLinks voor de komende 4 jaar. Als 4 partijen gaan we samen met u vol energie aan de slag om Hilversum duurzamer, economisch sterker, beter bereikbaar, socialer, veiliger en levendiger te maken en de wijken en buurten krachtiger. Lees hier het coalitieakkoord 2018 - 2022 (pdf, 1MB).

Meer informatie