Corona

Tijdelijke headerfoto tbv aangepaste stijlen bug - niet verwijderen aub

Aangifteformulier adresonderzoek

Aanvrager

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Invullen

Staat iemand op uw adres ingeschreven die daar niet meer woont? Met dit formulier kunt u dit doorgeven aan de gemeente.

Vul zoveel mogelijk gegevens in. Dat maakt het adresonderzoek gemakkelijker en kan de afdeling Publiekszaken de persoon sneller inschrijven op het juiste adres.

Formulier opgestuurd en dan?

Na ontvangst van het formulier, start de gemeente een adresonderzoek. De afdeling Publiekszaken van de gemeente Hilversum probeert de persoon in te schrijven op het juiste adres. De afdeling Publiekszaken kan wettelijk niet direct de persoon uitschrijven die niet meer op uw adres woont. Uitschrijven kan alleen als de persoon zelf aangifte doet van zijn/haar adreswijziging. Of nadat de afdeling Publiekszaken een onderzoek naar een nieuw adres heeft afgerond. Dit onderzoek kan enkele maanden duren.

Als u aangifte doet, wordt er in de basisregistratie personen (BRP) een aantekening geplaatst. In de aantekening staat dat het adres van de persoon in onderzoek is bij de afdeling Publiekszaken.

Een deel van dit onderzoek kan zijn dat u van de afdeling Publiekzaken brieven ontvangt, die gericht zijn aan de persoon die niet meer op uw adres  woont. Deze brieven kunt u terugsturen met de mededeling dat de persoon niet meer op uw adres woont.

Het kan vervelende gevolgen hebben dat er een persoon op uw adres staat ingeschreven. U kunt bijvoorbeeld benaderd worden door een instantie voor het innen van een vordering. U kunt dan aangeven dat de persoon niet meer woont op uw adres en dat dit in onderzoek is genomen door de afdeling Publiekszaken.

Aanvrager

Vul uw achternaam in.
Vul uw voornamen in.
Een e-mailadres ziet er als volgt uit: jansen@provider.nl
Een telefoonnummer bestaat uit tien cijfers.

Bewoner of eigenaar/verhuurder van: