Home Ik zoek werk UWV WERKbedrijf

UWV WERKbedrijf

De medewerkers van het UWV WERKbedrijf ondersteunen u bij het vinden van werk. Dit gebeurt door training, opleiding, workshops en coaching.

Ook biedt het UWV WERKbedrijf u faciliteiten voor het vinden van werk (zoals gebruik van pc´s om werk.nl te raadplegen, de grootste vacaturebank van Nederland) en meer.

Het kan zijn dat u ontslagen bent, of na lange tijd eruit te zijn geweest weer aan de slag wil, of er is een andere reden waarom u (weer) op zoek bent naar werk. De mensen van het UWV WERKbedrijf helpen u daarbij.

Werk en uitkering

Samen met de afdeling Sociale Zaken begeleiden de medewerkers van het UWV WERKbedrijf u naar werk. Als dat niet direct lukt, wordt bekeken of u in aanmerking komt voor een uitkering.

Inschrijven voor bijstandsuitkering

Wanneer u een bijstandsuitkering wilt aanvragen, bent u verplicht zich in te schrijven bij het UWV WERKbedrijf.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat het UWV WERKbedrijf voor u kan doen? Kijk dan op de website van UWV WERKbedrijf www.werk.nl en www.uwv.nl. U kunt ook een bezoek brengen aan het gebouw van het Werkplein Gooi Zuid, Wilhelminastraat 1-19,1211 RH Hilversum. U kunt ook bellen naar UWV Werkbedrijf tel: 09009294


Uitgelicht


Zoeken