Home Mijn Hilversum

Mijn Hilversum

Uw eigen persoonlijke pagina in Hilversum

Mijn Hilversum is uw persoonlijke pagina waar u alle informatie vindt van uw contacten met de gemeente. Deze pagina biedt op dit moment inzicht in de stand van zaken van de producten die u heeft aangevraagd bij de gemeente. Ook kunt u uw gegevens waaronder u bij ons bekend bent bekijken. Eventueel kunt u uw telefoonnummer en e-mailadres wijzigen.

In de toekomst kunt u ook steeds meer bij andere overheden zaken regelen met uw DigiD

Wat vindt u op uw persoonlijke pagina:

Mijn zaken

Hier vindt u de door u aangevraagde producten. U kunt zien hoe ver de gemeente is met de behandeling en u kunt uw aanvraag zelf inzien. Op dit moment is het aantal digitale producten nog beperkt. Iedere maand komen er meer producten bij.

Mijn gegevens

Hier vindt u uw administratieve gegevens zoals deze in de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) zijn opgenomen. Deze administratie wordt ook gebruikt voor de Belastingdienst en andere overheden. Ziet u dat er iets niet juist is, neem dan contact met ons op. U kunt uw telefoonnummer en e-mailadres zelf aanpassen.

Mijn buurt

U kunt op het kaartje zien of er meldingen in uw buurt zijn gedaan. Wanneer u zelf een melding openbare ruimte doet, dan wordt deze ook zichtbaar op het kaartje. U kunt altijd online uw melding doorgeven, via de e-mail of bellen met 035 - 629 2345

Mijn abonnementen

Op dit moment bieden wij geen digitale gemeentelijke nieuwsbrieven aan. U kunt via de RSS feed (te vinden bovenaan deze pagina) abonnementen nemen op de gemeenteberichten, de nieuwsberichten en de besluiten van B&W.

Mijn concepten

Een aanvraag die niet volledig ingevuld is kunt u opslaan op uw Mijn Hilversum pagina onder Mijn concepten. Deze kunt u op een later tijdstip aanvullen en verzenden.

Mijn RSS feeds

Overzicht van de RSS feeds of downloads van de gemeente Hilversum waarop u geabonneerd bent.


Uitgelicht


Zoeken